Miért van az, hogy amióta a nővérem egyetemre jár, elviselhetetlen?
nincsen külön szobátok? hány évesek vagytok pontosan?
hát ez elég furcsa, lehet hogy a nővéred későn érő nem? eddig csinált ilyeneket? mert ha eddig vizsonylag normális volt akkor lehetséges hogy most kezd el lázadozni ami mondjuk elég furcsa dolog....
vagy pedig nagyra van magával amiért egyetemre jár :/
" most kezd el lázadozni "
Miért kell minden hülyeségre ráfogni hogy lázadozás? Az antiszociális viselkedést nem lehet semmivel menteni.
kedves 2. - a lázadozást úgy értettem, hogy valószínüleg valami problémája lehet és ezt úgy küszöbööli ki hogy bántja azokat akiket szeret
sajnos tapasztalatból mondom...
én is mikor elkezdtem az egyetemet és hiretelen egyszerre zúdúlt minden a fejemre én is fellázadtam... a hirtelen vizsgaidőszak, mellette a munka és még tartsam egyben a kapcsolatomat is
megrázó volt és megijedtem aminek a követkeménye az lett, hogy nekimentem azoknak akiket szerettem és elviselhetetlen voltam
én sok pszichológiai olvasmányokat olvastam annak idején
helyre rakott :) meg persze az idő
Lehet felb*sszák az egyetemen a tanárok, vagy ilyesmi. Elég stresszes tud lenni a felsőoktatás, és nem mind1 milyen szakos vagy. (Jó persze mindegyikben szopatnak valamivel)
Én akkor szoktam elveszteni a türelmem hogyha kevés az időm. Ilyenkor nagyon fel tudom b*szni már azon is ha pl faterom felhív és megkérdezi hogy mit ettem (nem kezdek el hisztizni, csak fogom a fejem, miközben hallgatom a hülye kérdéseit :P). Meg persze ha keményen tanulok pl éjjel, gyakran elfelejtem hogy hány óra van, és csapkodok, vagy magamba beszélek.
Ezt nem mentségként mondom, ez csak a miért-re a válasz :)
Egyébként (talán) még mindig jobb ha így dolgozza fel a stresszt, mintha szorongana.
1., nincs külön szobánk, ő 20, én 18.
köszi a válaszokat, talán így könnyebb lesz elviselni... :S
elképzelhető, hogy nem érzi jól magát abban a közegben. bánthatja valami más is az egyetemen kívül, ami ott kezdődött. például ott megismert egy fiút aki átverte stb..
sorolhatnám mennyi oka lehet.
de miért nem mondja el nekem a problémáit? én mindig meghallgattam, annak ellenére, hogy amikor én mondtam el neki a titkaimat, akkor ő kigúnyolt és kinevetett, de nem sértődtem meg sosem, mert tudom, hogy éretlenebb, mint a korosztálya, sőt, mint az enyém...
vagy ha már nekem nem, a barátainak miért nem??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!