Tényleg olyan mintha apám nevét törölném el?
Figyelt kérdés
Nem árulom el igazi nevem de mondok példát. Pl apámat Borbély Szabolcsnak hívják és engem is. Sose szerettem a nevem. És pl: Borbély Nándor névre szeretném változtatni. Családi név marad Borbély de az Utónevem Nándorra változik. Apum kiabált, ordított meg apai mamám , nagybátyám apum öccse is hogy szégyen apám nevét töröltetem el pedig ez súlyos bün mert a jó Isten is így akarta hogy ez legyen a nevem... (anyum nagyon örül neki , meg anyai mama s papa is szuleim elvaltak anno) de apum dühöng hogy az ő nevét töröltetem el..2022. aug. 23. 20:17
11/12 anonim válasza:
Nem, Artúr volt. Arnold, Áron, Dániel is akart már lenni. 😅 Vele van tele ez a topic vagy egy hónapja már.
12/12 anonim válasza:
😅😅😅
Vót ez már minden, csak akasztott ember nem... 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!