Tényleg olyan mintha apám nevét törölném el?
Figyelt kérdés
Nem árulom el igazi nevem de mondok példát. Pl apámat Borbély Szabolcsnak hívják és engem is. Sose szerettem a nevem. És pl: Borbély Nándor névre szeretném változtatni. Családi név marad Borbély de az Utónevem Nándorra változik. Apum kiabált, ordított meg apai mamám , nagybátyám apum öccse is hogy szégyen apám nevét töröltetem el pedig ez súlyos bün mert a jó Isten is így akarta hogy ez legyen a nevem... (anyum nagyon örül neki , meg anyai mama s papa is szuleim elvaltak anno) de apum dühöng hogy az ő nevét töröltetem el..2022. aug. 23. 20:17
1/12 anonim válasza:
Artúr, tegnap azt ígérted, hogy az volt az utolsó kérdésed a témában.
3/12 anonim válasza:
Mondjuk sose értettem miert kell a fél családnak a Béla nevet kapni, miért nem lehet minden gyereknek sajat normális neve?
4/12 anonim válasza:
Találj már ki vmi új kérdést.... uncsi.
Miért vagy ennyire rágyógyulva apádra?
5/12 anonim válasza:
Ez a harmadik kérdés már, amit én láttam erről a témáról.
Jelentve!
6/12 anonim válasza:
Igen, olyan. Szóval ha jót akarsz, vedd fel nagyanyád nevét is.
8/12 anonim válasza:
Hányszor teszed még fel ezt a kérdést? Kaptál már elég választ. Nem nem olyan. De ha ennyire bánt akkor vagy menj pszichiáterhez aki kikezel abból,hogy más véleményével törődj, vagy ne változtass nevet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!