Apám alkoholista. Hogy nyugodhatnék meg vagy ilyesmi?
Ja, értem, arrafelé is az a szokás, hogy a nők szolgalelkűen hagyják, hogy az agresszív férjük verje őket és nyomorítsa meg a gyereket.
Nincs több kérdésem, minden tiszteletem anyukádnak, aki ezt tűri.
És miből éltek az állatokon kívül?
Mert gondolom részegen nem dolgozik.
Heti 1x kikapcsol, kicsit iszik, az még nem alkoholista, nincs abban semmi gond se ennyi miatt....a baj ott van, h társul ehhez anyukad megverése is :/
Mikor józan végig, szerintem beszélj vele, hogy ha sokat iszik teljesen más és félsz olyankor, próbáljon kevesebbet vagy bármi..
Ohhh..akkor bocsi,hogy félre értettem.
Hát nagyon sajnálom ezt,ez sajnos nálam is igaz,hogy így van.. de szerencsére verekedés nem volt,max nagyon bunkosag meg h szet veri ilyenek,de soha nem nyúlt hozzá..
Utána pedig amikor józan volt elmondtuk neki az egészet és h milyen rossz ez így..mindent h nem bírjuk az egészet, meg h nem szabad igy beszelnie vele..bár nem tudom apukad milyen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!