Apám alkoholista. Hogy nyugodhatnék meg vagy ilyesmi?
Sajnálom. Sajnos semmit sem tehetsz. 20 évig ebben éltem. Itt minden elbeszélgetés apukával hasztalan.
Én elmentem sétálni amikor nagyon nem bírtam a veszekedés verekedés otthon.
Nekem akkor lett változás amikor találtam egy normális párt, aki segített kilábalni és el költöztem. Megbocsaltottam, sajnos a lelki nyomait még mindig viselem. De már saját családom van, Apu még mindig iszik de együtt van Anyával.
Kitartás.
Adjátok el akkor a házat, a fele anyukádé, ha házasság alatt épült.
Mekkora ház?
És mennyi ott 1 nm ház?
Vagy csak alakítsatok ki egy zárható helyiséget, ahova bemegy anyukád, mikor apukád megverné, és bezárkózik.
Vehettek önvédelmi eszközöket is, mint gázspray vagy sima spray, lehet a vizipisztoly is elég, nem tudom, mennyire agresszív. Vagy elektromos sokkoló.
De hát ki akar egy részeggel élni, ugye.
Ha van kutya, be lehet idomítani, hogy védje anyukádat.
Ez nagyon nehéz dolog...Csak úgy sikerülhet nyugodtan élni ha lép a ember..vagy megprobàl beszélni..vele..ha józan...
Èn is ilyen cipőben járok..csak nálam nem az ital miatt..alapjáraton agressziv józanul is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!