Hogy tudnám kideríteni hogy ki az apám?
Tudom h ezt könnyű mondani, de engedd el.
Beadta a spermáját egy ilyen helyre és ennyi.
Nem akart téged, lehet van még 30 "gyereke" mert azta 30 nőt pont az ő spermájával termékenyítették meg
Nincs közös bennetek semmi mag a génállományotok hasonló. Ennyi.
Nem mind1 h tudod-e h hasonlítasz rá vagy nem?
Ha kiderül jobb lesz?
Mert valószínű beszélni se akar majd veled ha kiderül ki vagy hiszen nem akart gyereket, legalábbis nem anyudtól. Kapcsolatban se voltak.
Nem véletlen titkositotta magát. Ha akarta volna h tudd akkor nem igy intézi.
Szerintem felesleges. Ne fuss olyan emberek után akik nem kíváncsiak rád.
Egy család nem attól család h egy vérteszt kimutatja hanem a szeretet. Sajnálom ha nevelő apuddal, akiről azthitted az igazi nem jó a kapcsolatod, de a biológiai apádtól se számíts többre. Sőt
Ha valahogyan ki is derítenéd, elhajtana.
Nem az az apád aki anno tizenx éve beleverte egy üvegedénybe, hanem az aki éveken át gondoskodott rólad és szeretetben nevelt fel.
Őszintén nem értem hogy mi olyan érdekes rajta, nyilván azért írta alá a titoktartásit mert nem akart kapcsolatba kerülni veled.
Valószínűleg azóta egyszer sem fordult meg a fejében, mi lett azóta...
"donor alá írta h titkos marad"
Sehogy
Induljunk ki abból a tényből, hogy a nevelőapád (esetedben édesanyád férje, akit eddig biológiai apádnak hittél) nemzőképtelen volt. Előfordul. Bizonyára mindketten, de édesanyád biztosan - vágyott gyerekre. Egyik út az, hogy egy másik férfitől (szinte mindig teljesen ismeretlentől) ondót nyernek és beültetik a gyereket akaró nő méhébe. Ez a férfi tüzetes orvosi kivizsgáláson esik át. Érthető, hogy nem kívánja, hogy a kiléte kiderüljön, hiszen számtalan probléma merülhetne fel (örökösödés, pszichiátriai probléma stb., nem részletezem).
Én sem ajánlom, hogy a biológiai apád után kutass, mert a hivatalokat köti a titoktartás, tehát nem juthatsz a végére. Kár minden lépésed ebben az irányban. Próbálj ebbe beletörődni.
Jobb ha nem tudod.
Ha én ismertem volna a biológiai apámat,tuti jobban utálnám,mint ahogy most utálom.Pedig már halott.Felesleges kideríteni,meg nem is tudod,itt a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!