Hogyan tudnám kideríteni, hogy mennyit keres az apám? Ti tudjáto k, hogy a tiétek mennyit?
Anya! Apa mennyit keres?
Próbáld ezt.
Hát valószínűleg azért, mert ha elmondaná, azt hiszi, hogy nagy lenne a pofám, ezzel keménykednék, nem tanulnék, stb.
Bár nem értem miért gondolja ezt
Nekem 33 év alatt egyszer se jutott eszembe megkérdezni a szüleimet mennyit keresnek. Nem is érdekelt soha.
Azt viszont tudtam, hogy az osztálytársaim szülei mennyit keresnek, mert az ő pofájuk be nem állt. A vicces az, hogy ezeknek az osztálytájtársaim mind szakmunkásba kötöttek ki, vagy valami nagyon gyenge gimiben. A szüleik meg nagyrészt elváltak.
Szerintem apád jogosan fél. Másik semmi közöd hozzá. Ő tart el téged nem fordítva.
Jó, akkor mondd el logikusan, észérvekkel alátámasztva és levezetve, hogy mi közöd van a szüleid keresetéhez. És nem olyan hőbörgés-szerű reakció érdekel hogy "Dö hát a gyerökük vagyok", vagy ilyesmi. Miben befolyásolja az az életedet hogy tudod-e vagy sem?
Ha nekünk elő tudod adni, akkor ugyanazt neki(k) is előtudnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!