Hogyan tudnám kideríteni, hogy mennyit keres az apám? Ti tudjáto k, hogy a tiétek mennyit?
Kis p cs. Én fiam lennél a sz rt is kiverném belőled elvárás gyanánt. Apád joggal nem mondja el, te tényleg elpofáznád mindenkinek, aztán hisztiznél, ha nem lenne új Iphone.
De elmondod hol laksz megverlek ingyen is. És akkor apádnak nem kell.
különben miért akarsz az usában egyetemre járni? azért a magyar iskolák vannak olyan szinten, hogy a zsenik kibontakozhassanak itthon is...aki meg nem az, annak max. arra jó, hogy dicsekedjen vele...mármint, hogy az apja képes volt 8-10k pénzt kifezetni érte...
a kérdésre válaszolva...ha nem mondja meg, akkor józan paraszti ésszel azért felmérhető az életszínvonalból...azt meg te pontosan tudod vagyis tudhatod...de nyilván okkal nem mondja meg
Figyelj, ha az egyetemmel megbeszélem, kifizetem, utána már kb 100000000-ból 1 embernek nem adnak tanulói vízumot, de mindegy...
Nem vagyok büntetett előéletű stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!