Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan tudnám kideríteni,...

Hogyan tudnám kideríteni, hogy mennyit keres az apám? Ti tudjáto k, hogy a tiétek mennyit?

Figyelt kérdés
2013. dec. 27. 19:36
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

Igen csak elfelejted a politikát. Mire te odaérsz addigra 2 elnök még lesz, és egyre szigorúbbak a bevándorlókkal szemben.

Persze nem csak a tandíjat kell biztosítani apunak, hanem a kajára valót is, meg a ruhára valót. Ezt is ellenőrzik.

2013. dec. 28. 19:01
 22/39 anonim ***** válasza:

"Nem vagyok büntetett előéletű stb."

Még lehetsz!

2013. dec. 28. 19:02
 23/39 A kérdező kommentje:
Azért nem valószínű egyik sem...
2013. dec. 28. 19:17
 24/39 A kérdező kommentje:
A tandíj mellett a kajára, ruhára való eltörpül
2013. dec. 28. 19:18
 25/39 anonim ***** válasza:
Neked amúgy ez az életképed? Majd kimegyek tanulni, mert apuci kifizeti? Szégyen, hogy valaki azon agyal, hogy "vajon apu mennyit keres, vajon tudja e majd az egyetememet finanszírozni az usában?"
2013. dec. 28. 20:01
 26/39 anonim ***** válasza:
én elásnám a helyedbe magam. én elküldenélek dolgozni,hogy fizesd csak te ki az iskolát magadnak. a mai világban egész sokan ezt teszik ám,nem ám anyucin apucin lógni. égne a pofám 20 évesen,hogy hja apa adott ZSEBPÉNZT meg fizeti ezt meg azt...
2013. dec. 28. 20:17
 27/39 A kérdező kommentje:
Életkép? Nem ez csak egy vágy vagy álom, ha nem hangzik túl gyerekesnek. De mi ebben a szánalmas? Ki akarok menni és ahhoz tudni kell, hogy anyagiakban bírjuk-e ezt.
2013. dec. 28. 20:17
 28/39 A kérdező kommentje:
Iskola mellett dolgozzak annyit, hogy évente mondjuk 15.000$-t fizessenek? Hát nem tudom te milyen világban élsz, de ez sajnos lehetetlen. Dolgozni valószínűleg fogok, de az a tandíj töredéke lesz.
2013. dec. 28. 20:19
 29/39 anonim ***** válasza:
50%
Ha az apukád nem diplomata vagy valami ilyesmi, akkor szerintem felejtsd el, mert amerika nem kér a balkáni újgazdag kispi*csákból.
2013. dec. 28. 20:47
 30/39 A kérdező kommentje:
Miért nyilatkozol ebben a témában, ha nem tudsz róla semmit? Az amerikaiak az egyetemeken elképesztően sokat tudnak keresni, egyféle tejcsárdának tekintik, ahol megkopaszthatják a külföldieket, akik megtehetik.
2013. dec. 28. 21:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!