Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Normális hogy a papam így...

Normális hogy a papam így szólít??

Figyelt kérdés
22 éves vagyok rá adasul férfi. És a papám édesem, drágám, mazsolának szólít. Oké 15-16 korig elfogadható. De hogy 23 évesen egy férfit édesemnek szólít meg drága kincsemnek nagyon gàz. Már majdnem be szóltam neki hogy papa b.zi vagy? Szeretem nagyon de akkor is gáz. Pláne 20 év kor felett...
2022. jún. 25. 11:52
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
86%
Kedves akar lenni, egyedül őt sajnálom ebben a dologban, mert nem ezt illeti érte cserébe.
2022. jún. 25. 12:50
 12/25 anonim ***** válasza:
79%
Te vagy a gáz kérdező.
2022. jún. 25. 13:22
 13/25 anonim ***** válasza:
91%

Azt kérdezed, hogyan mond meg neki másképpen, mknt beszólva.

Más társalgási formát nem ismersz? Másokkal sem tudsz rendesen beszélni?

Mutatok példát:

- Nagyapa! Én már felnőtt férfi vagyok. Jólesik és hálás vagyok neked azért a szeretetért, amit naponta kapok tőled. Mégis arra kérlek, idegenek előtt ne becézgess, mknt egy kisfiút.

2022. jún. 25. 14:16
 14/25 anonim ***** válasza:
11%
Ha megszeretnéd vele bántani,akkor csak hajrá,rajta.De ha már nem él,azt fogod majd kívánni,hogy bárhogy szólíthatna téged,csak legalább szólítana valahogy,de sajnos többé már nem fog.Ez jusson eszedbe,mielőtt cselekszel.
2022. jún. 25. 14:25
 15/25 anonim ***** válasza:
5%
Jah, tényleg gáz
2022. jún. 25. 14:57
 16/25 anonim ***** válasza:
82%
Én bármit, de tényleg BÁRMIT megadnék, hogy itt lehessenek még a nagyszüleim, te meg lebuz*zod szegény nagyapádat? Szégyelld el magad! És az nem gyerekes, hogy 22 évesen papázod, mint egy 10 évey??? Ugyanaz. Gondolj bele
2022. jún. 26. 13:58
 17/25 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem normál stílusban is el lehetne ezt neki mondani.

Lehet, hogy le sem esik neki, hogy ez neked kellemetlen.

Én az előző hétvégén állítottam le a barátnőm nagypapáját. Ő mondjuk 80+. Amikor átmentünk a fiammal, azt hittem, rosszul hallok, mert a kislany unokáját "tutajos" szeműnek becézte. A barátnőm is értetlenül nézett, hogy mi ezzel a baj, őt is így hívta, biztos valami népi becézés. Na, én kifejtettem neki. Ő is azonnal megkerte, hogy álljon le.

A nagypapa nem igazán értette a felháborodást, mert évtizedek óta így bókolt minden női ismerősének, de megígérte, hogy megpróbál leállni vele. Egyébként normális ember, semmi rossz szándék nem volt benne, de azért gondolkodhatott volna kicsit.

2022. jún. 26. 20:00
 18/25 anonim ***** válasza:
94%
nem vagyok egy bogomasina de most elsirtam magam. engem a nagymamam nevelt fel 10 napos igen nem tevedes koromtol. volt 2 becenevem is amiken szolitott egyiket se szerettem igazan, pedig az egyik abbol adodott hogy en igy hivtam a madarakat kiskoromban. mindent megadnek ha ujbol hallanam tole ezeket a buta beceneveket. ha sose szolitana a nevemen csak ugy akkor is orom lenne az eletem mert megszolitana, tehat itt lenne.
2022. júl. 10. 18:37
 19/25 anonim ***** válasza:
86%

Nagypapám minket is sokszor hívott "kiscsillagom"-nak. Nem, nincs mögötte semmiféle homoszexuális töltet, egyszerűen csak egy kedves megszólítás. Eszembe nem jutott volna bármi rosszat gondolni emiatt róla. Miért ne lenne ez normális? Az, hogy közben felnőttem, azon nem változtat, hogy az unokája vagyok. De ha zavart volna, akkor sem itt beszélem ki azt, aki szeretetből becéz, hanem megbeszélem vele.

Sajnos már 5 éve nincs köztünk. Pedig jó lenne újra hallani tőle ezeket a megszólításokat.

2022. júl. 10. 20:52
 20/25 anonim ***** válasza:
80%

Az én nagypapám "kicsim"-nek hívott akkor is, amikor 180 cm magas voltam. Sajnos már 13 éve nem tud így hívni.

Ha téged zavar, kedvesen kérd meg, hogy ne hívjon így, mert téged zavar.

Lelkileg te se lehetsz rendben, ha az ilyen nagyszülős-kedveskedős megszólításból neked rögtön a "papa, te b.zi vagy?" az első reakciód. A helyedben szégyellném magam.

2022. júl. 11. 14:16
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!