Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Lehetséges, hogy egy magyar...

Lehetséges, hogy egy magyar emberben semennyi cigány vér ne legyen? Igaz, hogy ez lehetetlen?

Figyelt kérdés
Lehetséges, hogy az ősei soha ne keveredtek volna cigányokkal? Itt írták, hogy lehetetlen, mert minden emberben van egy pici cigány vér is.

2022. ápr. 2. 02:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/71 anonim válasza:
100%
Modern Autoszomális genetikai vizsgálattal könnyen meg lehet állapítani. A többségben 90% semennyi cigány vér nincsen, hiszen a keveredés szinte nem vagy alig volt lehetséges a kommunizmusig.
2022. ápr. 19. 08:44
 62/71 anonim válasza:
36%

"Mi, magyarok Belső-Ázsiából jöttünk, azon belül is északról, de azt hogy oda honnan, nem tudni. Ez a térség valahol Kínától, Mongóliától valamivel északabbra van, tehát az Uráltól keletre eső területekről. Előttünk is élhettek a Kárpát-medencében magyarul beszélő népek, akik valószínűleg a főáradat előtt érkeztek ide. A magyarok előtt-előtt itt hunok, szkíták, latinok/rómaiak, illetve kelták éltek."

Mekkora baromság. Genetikailag kb. annyira rokonaink a hon-elfoglaló idegen türk nyelvet beszélő Árpádék, mint a bantuk vagy a hottentották.

Olvass: [link]

2022. ápr. 19. 08:48
 63/71 anonim ***** válasza:
100%
Én vissza követtem az 1400-as évekig a családfám az volt az utolsó amit sikerült kinyomozni egy darab cigány se volt köztük viszont az első az egy német volt de lengyel felmenőm is van de hogy cigäny nincs
2022. máj. 4. 18:13
 64/71 anonim ***** válasza:
56%
23# szinte az összes falunak volt egy nemese ( a nemes nem azt jelenti hogy milliárdos vagyonod van megyéket birtokolsz hanem azt jelentette hogy 100-150 hold földnék többet birtokolsz. Akinek tényleg megyéi voltak azok az arisztrokraták az teljesen más
2022. máj. 4. 18:14
 65/71 anonim ***** válasza:
100%
Én készítettem anno DNS tesztet, bennem konkrétan semmi cigányt nem talált.
2022. máj. 7. 01:00
 66/71 anonim ***** válasza:
100%

Közben 3 barátom és az unokahúgom is csinált dns tesztet, bennük sem hozott ki cigányt(northern india):

Unokahúgom eredménye(anyai és apai részről is minimum félig sváb):

49%germanic europe

22%eastern europe and russia

13%the balkans

7%baltics

4%norway

3%scotland(ez a kelta rész)

2%england and northwestern europe

(Egyébként kimutatta, hogy 14%-ban egyezik a dnsünk ami reális is mert az anyjával csak féltestvérek vagyunk)

Egyik barátomé(magyarországi magyar, székely, sváb, erdélyi szász ősökről tud):

42%eastern europe and russia

28%germanic europe

11% the balkans

5%england and northwestern europe

5%ireland(ez is a kelta rész)

3%norway

3%northern italy

2%baltics

1%egypt

Egy másik barátomé(Tolna megyei,Hajdu-Bihar megyei és kis részben sváb ősökről tud)

57%eastern europe and russia

27%the balkans

11%germanic europe

3%ireland

2%baltics

És egy harmadik barátomé(Fejér és Tolna megyei ősökről tud):

38%eastern europe and russia

33%germanic europe

25%the balkans

3%baltic

1%sweden and denmark

3

2022. máj. 7. 09:26
 67/71 anonim ***** válasza:
56%

Enyém most ilyen a frissítés után(anyukám részéről nagyrészt sváb vagyok, apai részről Tolna és Békés megyei):

57%eastern europe and russia

32%germanic europe(picit kevesebb mint a frissítés előtt de igazából meglehet, mivel most van ilyen szülős lebontás és azt írja, hogy ez nagyrészt anyukám részéről jön apukámban meg alig van. A barátaimnak azt írja, hogy apjukban anyukban is hasonló arányban van bennük úgy jött ki ez a viszonylag sok germán. Akiben 11% jött ki abban meg azt írja, hogy teljesen az apjától jön ez a német ami reális is)

7%northern italy(ez kicsit túl sok lett most de majd ahogy pontosítanak fixen kijavítják)

4%norway

Régi eredményem így nézett ki:

43%germanic europe

32%eastern europe and russia

10% baltics

5%balkans(ezt a kevés balkánit sajnálom nagyon, pedig ez reális volt nekem)

5%norway

3%greece and albania

2%sweden and denmark

2022. máj. 7. 09:40
 68/71 anonim ***** válasza:
97%
66-os hozzászólásomnál véletlen írtam azt a 3-ast a végére😅
2022. máj. 7. 09:41
 69/71 anonim ***** válasza:

67!

Mi ez a javítás dolog, és miért változott?

Leírnád? Köszi!

2022. máj. 7. 12:27
 70/71 anonim ***** válasza:
97%

Ahogy egyre több ember csinálja meg nő az adatbázis és ki tudják jobban szűrni, hogy pl mi jellemző a németekre és így egyre pontosabbak lesznek ezek a tesztek.

Egyébként nem értem miért lettem ennyire lepontozva abban amikor az én eredményemet írtam be...😅

2022. máj. 7. 22:21
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!