Lehetséges, hogy egy magyar emberben semennyi cigány vér ne legyen? Igaz, hogy ez lehetetlen?
"Mi, magyarok Belső-Ázsiából jöttünk, azon belül is északról, de azt hogy oda honnan, nem tudni. Ez a térség valahol Kínától, Mongóliától valamivel északabbra van, tehát az Uráltól keletre eső területekről. Előttünk is élhettek a Kárpát-medencében magyarul beszélő népek, akik valószínűleg a főáradat előtt érkeztek ide. A magyarok előtt-előtt itt hunok, szkíták, latinok/rómaiak, illetve kelták éltek."
Mekkora baromság. Genetikailag kb. annyira rokonaink a hon-elfoglaló idegen türk nyelvet beszélő Árpádék, mint a bantuk vagy a hottentották.
Olvass: [link]
Közben 3 barátom és az unokahúgom is csinált dns tesztet, bennük sem hozott ki cigányt(northern india):
Unokahúgom eredménye(anyai és apai részről is minimum félig sváb):
49%germanic europe
22%eastern europe and russia
13%the balkans
7%baltics
4%norway
3%scotland(ez a kelta rész)
2%england and northwestern europe
(Egyébként kimutatta, hogy 14%-ban egyezik a dnsünk ami reális is mert az anyjával csak féltestvérek vagyunk)
Egyik barátomé(magyarországi magyar, székely, sváb, erdélyi szász ősökről tud):
42%eastern europe and russia
28%germanic europe
11% the balkans
5%england and northwestern europe
5%ireland(ez is a kelta rész)
3%norway
3%northern italy
2%baltics
1%egypt
Egy másik barátomé(Tolna megyei,Hajdu-Bihar megyei és kis részben sváb ősökről tud)
57%eastern europe and russia
27%the balkans
11%germanic europe
3%ireland
2%baltics
És egy harmadik barátomé(Fejér és Tolna megyei ősökről tud):
38%eastern europe and russia
33%germanic europe
25%the balkans
3%baltic
1%sweden and denmark
3
Enyém most ilyen a frissítés után(anyukám részéről nagyrészt sváb vagyok, apai részről Tolna és Békés megyei):
57%eastern europe and russia
32%germanic europe(picit kevesebb mint a frissítés előtt de igazából meglehet, mivel most van ilyen szülős lebontás és azt írja, hogy ez nagyrészt anyukám részéről jön apukámban meg alig van. A barátaimnak azt írja, hogy apjukban anyukban is hasonló arányban van bennük úgy jött ki ez a viszonylag sok germán. Akiben 11% jött ki abban meg azt írja, hogy teljesen az apjától jön ez a német ami reális is)
7%northern italy(ez kicsit túl sok lett most de majd ahogy pontosítanak fixen kijavítják)
4%norway
Régi eredményem így nézett ki:
43%germanic europe
32%eastern europe and russia
10% baltics
5%balkans(ezt a kevés balkánit sajnálom nagyon, pedig ez reális volt nekem)
5%norway
3%greece and albania
2%sweden and denmark
67!
Mi ez a javítás dolog, és miért változott?
Leírnád? Köszi!
Ahogy egyre több ember csinálja meg nő az adatbázis és ki tudják jobban szűrni, hogy pl mi jellemző a németekre és így egyre pontosabbak lesznek ezek a tesztek.
Egyébként nem értem miért lettem ennyire lepontozva abban amikor az én eredményemet írtam be...😅
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!