Lehetséges, hogy egy magyar emberben semennyi cigány vér ne legyen? Igaz, hogy ez lehetetlen?
Figyelt kérdés
Lehetséges, hogy az ősei soha ne keveredtek volna cigányokkal? Itt írták, hogy lehetetlen, mert minden emberben van egy pici cigány vér is.2022. ápr. 2. 02:31
11/71 anonim válasza:
Màr annyian vannak hogy bàrmi lehetséges.Pàr év és a magyar lesz kisebbségben:D
12/71 anonim válasza:
Rólam senki nem mondaná meg, de félig az vagyok, apukám részéről.
Kisebb koromban hófehér bőröm volt, most is csak 1-2 árnyalattal sötétebb, szürkéskékek a szemeim, a hajam pedig világosbarna.
A párom szintén ilyen világos bőrű-hajú-szemű, ő nem tudja, hogy van-e roma felmenője.
Ha majd lesz gyermekünk, és nem édesapámra fog hajazni, akkor róla se fogják megmondani, hogy konkrétan “negyed részben” roma. Ha pedig neki is lesz majd…
Egy biztos. Jóval több emberben van, mint ahányan tudják magukról.
13/71 anonim válasza:
Kerdezotol, csak kivancsisagbol..
Miert kerdezed ezt? Miert van ennek jelentosege?
14/71 anonim válasza:
Bízom benne, hogy én olyan vagyok.
15/71 anonim válasza:
Szerintem zsidó,germán,szláv vér,az ami nagyobb eséllyel lehet hogy van egy magyar emberben.
16/71 anonim válasza:
Jönnek a szokásos keveredős szövegek... hánynom kell már ezekről.
17/71 anonim válasza:
Üknagyapám olasz volt, egyébiránt erdélyi magyar felmenőim vannak, senki se tudja, hogy voltak-e köztük romák. Anyukámon látszik az olasz vér, fekete haja van és kreol bőre. Az én bőröm hófehér, mint apáé, szürkésbarna hajam van (anyai nagypapán szőke volt, a gének keverednek), és még az apai ág alacsony, duci alkatát is sikerült megörökölnöm. És nem is lenne ezzel baj, csak az anyai ág állandóan ezzel szekált gyerekkoromban is, mert ők mind vékonyak és magasak. Úgyhogy szerintem mindegy, hogy milyen tulajdonságokat örökölsz, fontosabb, hogy elfogadó legyen a családod. Ha még leszbikus is lennék, talán már ki is tagadtak volna. :D
19/71 anonim válasza:
Nem létezik tisztavérű magyar. Maradjunk ennyiben! Jó? Szerintem egyáltalán nem az a lényeg,
20/71 anonim válasza:
Nem létezik tisztavérű magyar. Maradjunk ennyiben! Jó? Szerintem egyáltalán nem az a lényeg, hogy van e benne, vagy nincs, hanem az, hogy melyik jegyek dominálnak inkább. Jómagam csak 25%-ban vagyok cigány, elvileg, de mivel kreol bőrű vagyok, ezért én ezt hülyeségnek tartom. Cigánynak tartom magam és kész. Büszke is vagyok a származásomra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!