Normális ez a nagymamám részéről?
Figyelt kérdés
65 éves, akárki meghal mindig a síremléket mondja, én azt mondom ha valaki meghal legyen egy koporsós tisztességes temetés! szerintem elég ha valakit eltemetnek szepen, nem kellenek milliós sírkövek, nagyim rokonai mind inkább a lakást újítják, nyaralni járnak. Míg nagyiék mama kap 115 ezer Ft nyugdíjat papa pedig 185 ezer ftot összesen kapnak 300 ezret és a legolcsóbb párizsit eszik, mindig mondja kell a pénz az örökös hazukra azaz a sirkore .. de nem itt kellene élni? Hiszen egyszer élünk!!! Soha többé nem térünk vissza. Oke legyen elrakva pénz temetesre stb na de egy életen át milliókat rakni 3 milliós sirkovekre nemhogy inkább nyaralni mennének, ezek 1x se mennek szórakozni sporolnak, konvektor is egész nap a 0 megy nekik este veszik xsak fel2022. febr. 17. 16:37
21/24 anonim válasza:
20# ja-ja, tudom. Mindenkinek vannak hibái, egymáséra úgy látom rátapintottunk. Neked szerintem nehezebb azért.
22/24 anonim válasza:
Hogy jön ki ez a matek...? A kérdező már dolgozik, és csak 65 éves a nagymama???? Én 63 vagyok, és még csak most jön az első unokám....
No meg persze ha 65 éves, akkor most ment nyugdíjba! Tuti, hogy az én korosztályom ilyesmivel nem foglalkozik! Ez tényleg a 80-90évesek témája!
23/24 A kérdező kommentje:
22# én 23 éves vagyok. Anyám 44 éves és nagymama 65 éves. Úgy jön ki a szám hogy nagymama anyámat 21 évesen szülte, meg anyám is engem 21 évesen szült.
2022. febr. 17. 19:24
24/24 anonim válasza:
Saját pénzük arra rakják félre amire szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!