Van Ilona nevezetű hölgy a családodban ha igen milyen rokonságban állsz vele?
Figyelt kérdés
2021. aug. 17. 13:03
11/33 anonim válasza:
Tekintve, hogy az Ilona igen gyakori név volt a 80-as évek előtt, így elég sok Ilona él. Van egy gyanúm, hogy vannak nekik testvéreik, gyerekeik, unkájuk, férjük, unokatestvéreik, sógoraik, menyeik.... minden fajta rokonság, ami létezhet.
12/33 anonim válasza:
Papám testvére Ilona, egy imádnivaló idős néni.
14/33 anonim válasza:
Nagymamàm, anyàm, és az én màsodik nevem az. Màr nem élnek . 😔
16/33 anonim válasza:
Apai nagyanyám volt Ilona. Legkedvesebb kolléganőm is Ilona volt, jelen háziorvosom is az.
17/33 anonim válasza:
Mivel elég sok van, lehet van, de alig ismerek közülük párat.
18/33 anonim válasza:
Igen, négy is, de már egyik sem él.
1. Anyukám apukájának a testvére
2. Apukám anyukájának a testvére
3. Apukám anyukájának az anyukája
4. Apukám anyukájának az anyukájának az anyukájának az anyukája
19/33 anonim válasza:
Érdekelne, hogy milyen következtetéseket tudsz leszűrni a válaszokból, de komolyan.
Én azt szeretném kérdezni tőled, hogy van-e Buksi nevű kutya az ismerőseid között, e ha van, milyen kapcsolatban állsz velük.
20/33 anonim válasza:
Nagymamám volt az első Ilona a családban, de ő már meghalt. Anyukámnak is ez az első keresztneve és azt is használja, illetve nekem a második keresztnevem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!