Előző kapcsolatomból a hölgy azt állítja tőlem lett terhes, apasági tesztre nem hajlandó, a gyermek mivel férjnél van az ő nevére került, valahogyan én kideríthetném hogy tényleg enyém e a pici?
DNS vizsgálattal magán laborban. De a bíróság nem fogadja el, és nem biztos, hogy tudsz dns-mintát szerezni a gyerektől.
Az csak az én véleményem, hogy amelyik nő biztos az apa kilétében, az vállalja az apasági tesztet. Úgyhogy szerintem kicsi az esély, hogy tényleg tőled van.
Amúgy mit akar a nő? Gyerektartást? Vagy mit? Nem értem. Ha nem akar apaságit, azzal automatikusan elismeri, hogy a férjéé a gyerek, és tőled semmilyen követelése nem lehet.
Vagy tartsd a kapcsolatot a gyerekkel? A férje mit szól hozzá?
Vagy vedd a nevedre? Apasági nélkül ez sem igazán indokolt.
Vagy csak érezd rosszul magad?
Szóval, mit akar ezzel a nő?
Én nő vagyok, majdnem hasonló helyzetben. Annyi, hogy én nem voltam férjnél. 100%-ra tudtam, hogy ki a gyerekem apja. Ő nem akarta elhinni, bár szerintem nem volt rá oka, mert csak ő volt, és ezt ő is tudta. Én a gyereket nem voltam hajlandó kitenni egy DNS vagy akármilyen tortúrának, azért, mert az apja ilyen, inkább bevállaltam apa nélkül.
(az igazsághoz tartozik, hogy később vállalta az apaságot, még szülés előtt, mert valamiért rájött, hogy nem verem át, és a gyerek tiszta apja :-)
Ezt csak azért írtam, hogy nem lehet, hogy hasonló okból nem akar a nő DNS-t?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!