Gáz hogy tegezem a nagymamám testvéreit?
Figyelt kérdés
Nagymamám testvérei akik anyunak nagy nénje/bátyjai tegezem őket 70 ev koruliek egyszer magaztam es ram szolt hogy ne magazzam! Te tegezed a nagyszuleid testvereit? Milyen vele a kapcsolatod?2021. aug. 9. 07:00
1/17 anonim válasza:
Én minden rokonomat tegezem,mamámat, anyámat, unokatestvéreimet stb..a mi családunkban senki sem magáz senkit
2/17 anonim válasza:
Miért lenne gáz, ha felajánlotta a tegeződést? Én is tegez a nagyszülőm testvérét.
3/17 anonim válasza:
Már miért lenne gáz? Én is tegeztem mindig a nagyszüleim testvéreit, pedig az már nem tegnap volt.
4/17 anonim válasza:
Ritkán találkozom velük, mindig tegeztem őket.
5/17 Katona Dius válasza:
Mindkét oldalt meghaltak már a nagyszüleim testvérei, de míg éltek, magáztam őket, nem ajánlották fel soha, hogy tegezzem őket. Ha felajánlották volna, tegeztem volna őket. Mivel neked fel lett ajánlva, így semmi fura nincs benne.
6/17 anonim válasza:
Minden családban más a szokás. Régebben volt, aki az anyját vagy a szüleit is magázta. Semmi gáz nincs abban, hogy tegezed őket, megengedték és nálatok ez a szokás.
7/17 anonim válasza:
Tegeztem, így szoktam meg. Akkor is, ha a felettem levő generáció kisebb kulonbseggel, magazta oket.
Ilyen pl apam oldalan volt, unokatesoja is mamat magazza.
8/17 anonim válasza:
Érdekes mert nagyszüleim magázták a szüleiket. Mi már tegeztünk mindenkit...
9/17 anonim válasza:
Családban tegezünk mindenkit, a dédnagymamám testvérét is tegeztem gyerekként.
10/17 anonim válasza:
Nálunk a nagyszüleim még magázták a saját szüleiket, a szüleim viszont már tegezték a nagyszüleiket is. :) Változnak az idők. Én a 90-es években voltam gyerek, minden rokont tegeztem kortól és rokonsági foktól függetlenül, és értelemszerűen a gyerekeim is tegeznek mindenkit. Annyi, hogy a nagyon távoli, ritkán látott, és legalább nagyszüleik korú rokonokat nénizik/bácsizzák, de emellett tegezik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!