Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Hogy mondjam el a családomnak?...

Hogy mondjam el a családomnak? Felkeresett a gyámhivatal gyerekelhelyezés ügyében. Kiderült, hogy egy 2001 nyarán történő futó kalandból gyerekem született. Az anyukája halálos beteg, a kislány hozzám fog kerülni. Családanyák, mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Az egész történet:

2001 nyarán volt egy futó kalandom, én többet is akartam, de a lány azt mondta, hogy van barátja, ami igaz is volt. Azzal a baráttal össze is házasodtak, de hamar válás lett a vége, mert kiderült, hogy a baba nem az övé. Ezt nem bírta feldolgozni, elkezdett inni, emiatt kirúgták, szóval szép lassan lecsúszott. A féktelen ivászat következményeként májrákot diagnosztizáltak nála, hetei vannak már csak hátra. A gyereket elvették volna tőle, mint utolsó mentőöv dobta be a nevem. A hatóság megtalált felvette velem a kapcsolatot és megbeszéltük, hogy ha tényleg én vagyok az apa, akkor természetesen magamhoz veszem. De itt jön a feketeleves. Nekem feleségem és két kislányom (1 és 3 éves) van. Ma megjött a DNS vizsgálat eredménye, enyém a gyerek, de ezt már eddig is sejtettem.

A kislánnyal már találkoztam, ahhoz képest, hogy egy alkoholista nevelte nagyon jó gyerek, és ami a legfontosabb, hogy teljesen együtt működő.

Már csak közölni kéne a családommal, de gőzöm sincs, hogy tegyem. A feleségem és a gyerekek vasárnap jönnek haza nagyszülőktől, addig van időm kitalálni, de nem tudom, mit mondjak. Még azt se fogtam fel teljesen, hogy van még egy lányom...

2010. aug. 13. 18:58
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 A kérdező kommentje:

Valószínűleg még ma, de legkésőbb holnap megírom. Köszönöm a biztató szavakat, így már "csak" nagyon vagyok ideges.

A drágám biztos, hogy nincs a válaszadók közt, ugyanis a világ egy olyan eldugott szegletében van, ahol az internet ismeretlen, de jól van is az úgy.

2010. aug. 15. 13:00
 42/69 anonim ***** válasza:
88%
Szorítok Neked!
2010. aug. 15. 16:50
 43/69 A kérdező kommentje:
Na szóval. Elmondtam a feleségemnek, azt hiszem jól fogadta. Még a gyerekekkel kell közölni, illetve lesz még egy-két kínos beszélgetés a szülőkkel. Holnap fognak először találkozni, amiatt még izgulok. A szobája megvan, egyből elkezdünk bevásárolni és intézni a kislány dolgait. Amint kész van a szobája be is költözik, a dolog bürokratikus része remélem gyorsan le fog zajlani.
2010. aug. 15. 23:10
 44/69 anonim ***** válasza:
88%

Nagyon örülök, hogy a feleséged jól fogadta, remélem a találkozás is jól fog sikerülni és a gyerekekkel is minden rendben lesz.

Nagyon becsüllek téged és a feleséged is, nem sok ember tette volna ezt meg.

Sok sikert a találkozáshoz!

Szorítok a továbbbiakban is nektek!

2010. aug. 16. 07:23
 45/69 anonim ***** válasza:
80%
Örülök, hogy minden rendben ment.
2010. aug. 16. 09:16
 46/69 anonim ***** válasza:
69%

Tündérmese! :)

Örülök, hogy jól fogadta a feleséged, és, hogy ilyen hamar sikerül jó helyre kerülnie a kislánynak!

2010. aug. 16. 11:58
 47/69 anonim ***** válasza:
81%
Szia! Gondoltam, hogy a feleséged jól fogja fogadni, értelmes embernek tűnsz, aki gondoskodó apa és okos férfi, biztos voltam benne, hogy a feleséged nem a szöges ellentéted. Remélem minden rendben megy és örülök tiszta szívemből, hogy így alakult :)
2010. aug. 16. 17:13
 48/69 anonim ***** válasza:
81%
Örülök, h jól ment minden... :)
2010. aug. 16. 23:28
 49/69 anonim ***** válasza:
Szerintem is ugyan ezt mondd el, ami itt van !!! De arról a kislányod nem tehet hogy ő megszületett!!! Úgyhogy nehanyagóld el őt sem, hisz még is a tegyermeked!!!
2010. aug. 19. 23:20
 50/69 anonim ***** válasza:
68%
Kalapot le,nagyon rendesek vagytok,te is és a feleséged is.A lányok reméljük hamar megbarátkoznak vele.
2010. aug. 20. 11:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!