Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Ha egyik szülőm megüt, netán...

Ha egyik szülőm megüt, netán nyoma is maradna, és bizonyítékom is lenne rá, akkor mit tehetek ez ügyben?

Figyelt kérdés
Feljelenthetem? Ha igen akkor milyen indokkal?
2010. aug. 13. 15:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Még mindig tartom,amit írtam.

Teljesen mindegy alkoholista az apád vagy sem.

Aki önsorsromboló az a világ legrendesebb apja mellett is az.

Miért iszik apád,azonkívűl miért verekszik?Azért mert valaki berúg nem evidens,hogy verekedik-kivéve ha provokálják.

Hm,apád repülni fog-ez az a hozzáálás,aminek a végén egy ártatlan fog nagyon szenvedni.Ebben a történetben édesanyád.Mert valószínű apád azért üt,mert provokálod.Majd egyszer akkorát,hogy ottmaradsz.

Anyád meg ott lesz férj és gyerek nélkül,csupán mert túlteng bennetek a kivagyiság.

Apádról már tudjuk,hogy szenvedélybeteg,tehát hiába felnőtt,hiába az ő dolga lenne rendezni a helyzetet,erre per pillanat képtelen.De azt nem tudjuk,hogy te miért nem akarod megtenni.

2010. aug. 14. 17:31
 12/13 anonim ***** válasza:
Na, azért nehogy már egy akárhányéves gyereknek kelljen az apja helyett gondolkodni. Ő a felnőtt, ő a szülő, onnantól a felelősségvállalás nem lehetőség, hanem kötelesség. Most még csak fenyeget, meg néha üt, aztán ahogy az agya egyre jobban leépül, már csak azért üt, mert ő nem egy akárki. Ja, meg az alkoholistát nem kell ahhoz lekezelni, hogy ő úgy érezze, lekezelően bánnak vele, mert a valóságérzékelése az agyával együtt pusztul.
2010. aug. 14. 18:29
 13/13 anonim ***** válasza:
A kérdező szerintem jogi értelemben már nem gyerek.
2010. aug. 14. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!