Ha egyik szülőm megüt, netán nyoma is maradna, és bizonyítékom is lenne rá, akkor mit tehetek ez ügyben?
Figyelt kérdés
Feljelenthetem? Ha igen akkor milyen indokkal?2010. aug. 13. 15:32
11/13 anonim válasza:
Még mindig tartom,amit írtam.
Teljesen mindegy alkoholista az apád vagy sem.
Aki önsorsromboló az a világ legrendesebb apja mellett is az.
Miért iszik apád,azonkívűl miért verekszik?Azért mert valaki berúg nem evidens,hogy verekedik-kivéve ha provokálják.
Hm,apád repülni fog-ez az a hozzáálás,aminek a végén egy ártatlan fog nagyon szenvedni.Ebben a történetben édesanyád.Mert valószínű apád azért üt,mert provokálod.Majd egyszer akkorát,hogy ottmaradsz.
Anyád meg ott lesz férj és gyerek nélkül,csupán mert túlteng bennetek a kivagyiság.
Apádról már tudjuk,hogy szenvedélybeteg,tehát hiába felnőtt,hiába az ő dolga lenne rendezni a helyzetet,erre per pillanat képtelen.De azt nem tudjuk,hogy te miért nem akarod megtenni.
12/13 anonim válasza:
Na, azért nehogy már egy akárhányéves gyereknek kelljen az apja helyett gondolkodni. Ő a felnőtt, ő a szülő, onnantól a felelősségvállalás nem lehetőség, hanem kötelesség. Most még csak fenyeget, meg néha üt, aztán ahogy az agya egyre jobban leépül, már csak azért üt, mert ő nem egy akárki. Ja, meg az alkoholistát nem kell ahhoz lekezelni, hogy ő úgy érezze, lekezelően bánnak vele, mert a valóságérzékelése az agyával együtt pusztul.
13/13 anonim válasza:
A kérdező szerintem jogi értelemben már nem gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!