Mit tehetek ha "ismerek" egy pedofilt, de konkrét bizonyítékom nincs?
15 éves vagyok és egy 53 éves éves "bácsi" msn-en 14-15 éves lányokat keres. a címemet nemtudom hogy honnan tudhatta meg (én nem adtam meg neki) és ahogy mondtam neki hogy én nem vagyok benne "ilyenekben" rögtön elment. Nem tudom hogy mit lehete tenni, az rendben van hogy engem nem tud befűzni de mi lesz a többiekkel? :(
Én nem tudok így aludni hogy tudom, ilyen emberek mászkálnak az utcán...
msn címe megvan rákerestem a google-ban és egy csomó teensexes oldalon fent van ez a cím, képekkel
a rendőrségre csak nem mehetek, mert nekem nem tett semmilyen ajánlatot, nem rontott meg, és bizonyíték nélkül nem is rágalmazhatom meg
(bocsi ha hosszú volt)
Végre megkezdte működését a Pedofil Kommandó:
Ha bárki gyermekek közelében ólálkodó személyt lát, azt kérem jelezze a következő e-mail címen: helyszín, dátum, esetleg mobillal, vagy fényképezővel készült fotóval együtt.
E-mail: sospedofil@freemail.hu
Ha bárki olyan magyar WEB-oldalt lát, ahol gyermekek erotikus fotói szerepelnek, kérem jelezze!
Ha bárki, olyan chat szobát talál, ahol kiskorúakkal erotikus beszélgetés folyik, kérem, jelezze!
Óvjuk közösen gyermekeinket a beteg emberektől!
Az a baj, hogyha a lány, akinél bepróbálkozik elmúlt 14 éves, az már nem pedofília, hiszen jogilag teljesen legális egy 14 éven felülivel szexuális kapcsolatot létesíteni. Ebben az esetben csak akkor tehetsz bármit, ha az elutasításod ellenére is tovább próbálkozik, ilyenkor már feljelentheted zaklatásért.
Szerintem szólj a szüleidnek erről az emberről,és próbáljatok együtt elérni valamit a rendőrségen. Legalább csak bejelenteni, hogy több fiatalkorúnál próbálkozott, elképzelhető, hogy esetleg kiskorúaknál is.
szóltam a szüleimnek, anya elmegy a rendőrségre de elég kemény ezzel megvádolni valakit, nem szeretném hogyha még anyának lenne ebből baja
apa szerint ha letölröm msnről akkor nem fog többet felém nézni és ő ezzel el is intézte a dolgot, szerinte a rendőrség tehetetlen, az ilyeneket jól meg kéne verni és mi ne avatkozzunk közbe, mert a végén még mi kerülünk sz@rba, bizonyíték nélkül ilyeneket állítani... :(
Utolsó vagyok.
Sajnos igaza van apukádnak, mert vannak országok, ahol egy ilyenért már rögtön szimatolnának az illető körül, de nálunk ez nem jellemző. Ettől függetlenül, ha anyukád bejelenti, azzal megtette a kötelességét, többet nagyon nem tehettek.
Amúgy nem értem, hogy miért pontoztak le. Mert az általam leírtak tényleg így vannak, és én is undorítónak tartom, amit az öreg csinál. Viszont a törvény szerint ez nem pedofília.
igazad van, akkor senkit se fogadjak el msnen, akinek nem az címe hogy: kiss.pista.1977@blabla
az illető azóta se jött fel msnre amióta megtudta az életkoromat, és nyíltan leírta hogy ő 13 éveseket keres.
a rendőrségnek jelentettük, nem röhögtek körbe, és utánanéznek a pasasnak és csalit dobnak neki.
legalább egy szeméttel kevesebb lesz Magyarországon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!