Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Van valaki, aki esetleg tobb...

Van valaki, aki esetleg tobb cegtol is rendelt szarmazast kutato DNS-tesztet, vagy tobb rokon is csinaltatott?

Figyelt kérdés

Az erdekel, hogy ezek utan, hogy volt osszehasonlitasi alap, ellentmondasos, vagy eppen nagyon korrektnek tuno eredmenyek jottek ki.

Direkt nem az Ancestryt valasztottam, de attol tartok, a CRI Genetics megsem volt jo valasztas. Eppen nagyon reszletes lebontast szerettem volna csak a szarmazasrol, nem erdekelt se rokonok kutatasa, se egeszseg.

Miutan szazevesnel regebbi fotoink is vannak, tobb ded- es ukszulom kepei, papirjai, ezert bizonytalanodtam el.

A tukorbe nezve barmit elhinnek magamrol, de a fotok alapjan ketlem, hogy skandinav es olasz genek hadakoztak bennuk.

Meg egy masik cegnek adok egy eselyt.

2020. júl. 8. 01:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
36%
Azt nem értem, hogy akit nem érdekel a téma és nem is ért hozzá, az miért érzi szükségét, hogy beleszóljon? (költői kérdés volt)
2020. júl. 8. 10:46
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

"A skandináv és olasz egyezés max. azt mutatja, hogy milyen százalékban mutatsz egyezést a JELENLEG azon a területen élő vagy onnan származó emberekkel."

Kihagytad a népvándorlást amikor fogja valaki magát és elköltözik külföldre

A bevándorlást nem tudja kimutatni a genetikai vizsgálat, tehát attól még, hogy nekem például egyezésem van valakivel azt csak azt jelenti biztosra, hogy rokonok vagyunk, de azt hogy egy fajba is tartoznánk, azt még nem képes a jelenlegi technika kimutatni

2020. júl. 8. 10:51
 13/18 anonim ***** válasza:
15%

Legbiztosabb a családfát meg nézni , ha van .

Mondjuk nekem könnyű édesapám orosz származású , édesanyám félig görög félig magyar azaz bennem mind a három nemzetiség találkozik .

Nevemen látszik / hallatszik is , hogy görög és orosz nemzetiség találkozik bennem . Vezetéknevem orosz , keresztnevem görög eredetű .

Ezek a mindenféle DNS kutásos dolgok még nagyon messze vannak a megbízható és valóságostól szerintem

2020. júl. 8. 10:52
 14/18 anonim ***** válasza:
63%
Levéltárban is lehet kutakodni,de ők úgy tudom nem segítenek kutatni,csak az iratokat adják.Be lehet menni és keresgélni.Egyszer régen úgy rémlik,hogy megkérdeztem őket.
2020. júl. 8. 11:04
 15/18 anonim ***** válasza:
30%
Én értek hozza, sejtbiológus vagyok, miért ne szólhatnak hozzá, hogy ez nettó baromság?
2020. júl. 8. 11:07
 16/18 A kérdező kommentje:

Nekem megvan az anyai csaladomtol egy ladara valo anyakonyvi kivonat, hazassaglevel, egeszen regi fotok, szoval bennen osszeallt. Csak szerettem volna egy kezzelfoghato tenyt, hogy igen, a dednagymama ormeny volt. Vagy torok. Pont nem mindegy, melyik, de a ketto kozul.

Csaladokban olyan is van, de Isten orizz, hogy elinduljon valami mocskolodas, hogy a csalad mondjuk osztrak aga, ameddig ellatok, keresztlevelek, kisebb birtok, egyhazi meltosag - szoval, kikeresztelkedett zsidok. Akik pedig a zsidok, mert halaltaborba hurcoltak, mondjuk negyed vagy nyolcadreszt volt az, de kozben tobb osztrak volt benne, mint a masik csaladban.

Szemely szerint az erdekelt, miert ilyen a szemem, miert ilyen a pofacsontom, ki es hol elt, aki kiutkozott bennem sok generacio multan.

2020. júl. 8. 12:02
 17/18 anonim ***** válasza:
67%

Amire kíváncsi vagy, azt ezekbla vizsgálatokból nem fogod megtudni, sajnos. Nem erre vannak kitalálva.

Vannak viszont olyan oldalak, ahová fel lehet tölteni a kapott eredményt és ott régészeti leletekből vett DNS-mintákkal is össze lehet vetni az adataidat. Talán az kicsit közelebb vihet ahhoz, ami érdekel: [link]

2020. júl. 8. 22:26
 18/18 A kérdező kommentje:
Nagyszulo halala utan olyan 1800-as evekbol valo iratok, levelek kerultek elo, hogy kb a nemetnek irt szazalekban osztrak vagyok, es olasz rokon is megvan. Ezek utan elegge hajlok ra, hogy elhiggyem. A szazalekok nem hajszalpontosak, de azert elegge osszevag.
2020. aug. 17. 00:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!