MyHeritage megdöbbentõ eredmények?
Sziasztok, nagyon megdöbbentõ eredményeket kaptam, ez mennyire jellemzõ a magyarokra?
Európa 100,0%
-Kelet Európa 95,2%
balkáni
-Észak- és Nyugat-Európa 3,6%
skandináv
-askenázi zsidó 1,2%
askenázi zsidó
Nekem ez jött ki:
Kelet-Európa 80,7%
- kelet-európai 43,0%
- balkáni 32,7%
- balti 5,0%
Észak- és Nyugat-Európa 11,1%
- skandináv 11,1%
Dél-Európa 8,2%
- ibériai 8,2%
En külsőre leginkabb a balkáni, ibériai vonalhoz hasonlítok.
A kérdező egy idióta, ennyi.
Balkáni: török származás
Skandináv: az is simán belefér, hisz régen a déli részen is kereskedtek, így simán összeszűrték a levet teszem azt rómaiakkal, akiknek a nyoma mai napig ott van Magyarországon
balti: orosz elnyomás idején nem volt nagy szám, ha pár lány erénye meg lett rontva egy orosz katona által és ennek gyümölcs lett
ibériai: ez a spanyolt fedezi és a régi időkben sok spanyol csak a magyar egyetemi oktatás miatt jött Magyarországra, mert régen híresek voltunk arról, hogy bizonyos szakmák csak nálunk volt tanulható
kelet-európai: erre csak annyit, Trianon előtt bizony kelet-európa egy része Magyarország része volt
Szóval a génállományod teljesen alap, semmi fura nincs benne
Scandinavian
45.3%
Balkan
21%
Baltic
19.5%
West Asian
7.9%
Irish, Scottish, and Welsh
3.9%
Central Asian
1.6%
Italian
0.8%
Megdöbbentő? Szerintem a 0 % Kelet Európai meg a 45.3 % skandináv elég érdekes itt Magyarországon, tehát nem egy átlagos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!