MyHeritage megdöbbentõ eredmények?
Figyelt kérdés
Sziasztok, nagyon megdöbbentõ eredményeket kaptam, ez mennyire jellemzõ a magyarokra?
Európa 100,0%
-Kelet Európa 95,2%
balkáni
-Észak- és Nyugat-Európa 3,6%
skandináv
-askenázi zsidó 1,2%
askenázi zsidó
2020. máj. 3. 22:18
11/33 anonim válasza:
Kelet Európa 95,2%
balkáni
Szulejman leszármazottjaként több tisztelett neki!
Ugye hallottál a török megszállásról?
12/33 anonim válasza:
Teljesen normális a génállományod,már nincs 100% magyar a különböző megszállók miatt a történelem során.
13/33 A kérdező kommentje:
A troll kommentek nem érdekelnek, egyébként tisztában vagyok a történelemmel, igen. Nem vagyok génkutató, csak kíváncsi voltam hogy ez mennyire jellemzõ egy átlagos magyarra. Ennyi.
2020. máj. 4. 23:49
14/33 anonim válasza:
Tekintve, hogy mennyi szláv (ruszin, szlovák, horvát, szerb, bosnyák stb) és román él/élt Magyarországon (ne feledjük a Trianon előtti összetételt sem!), a 95% K-Európában nincs semmi extra.
15/33 A kérdező kommentje:
#14-es, igazad lehet. Apukám is sokat járt már külföldön, sztereotipikus kelet-európainak néz ki. Mindenhol azt hiszik, hogy Oroszországból jött. Mostmár legalább tudom erre is a választ.
2020. máj. 6. 13:33
16/33 anonim válasza:
exotikus, szteretipikus, halmozod ám...
17/33 A kérdező kommentje:
#16-os én sztereotipikust írtam, nézd meg, kötözködés helyett a kérdésre válaszoljatok.
2020. máj. 13. 23:01
18/33 anonim válasza:
Jogos, elírtam, de a sztereotipikus sem idevágó kifejezés.
19/33 anonim válasza:
Szerintem érdekes. Én is Myheritage-en csináltattam a tesztet és nekem az 0% lett a balkán :D ha érdekel az eredményem akkor szívesen leírom ide
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!