MyHeritage megdöbbentõ eredmények?
Figyelt kérdés
Sziasztok, nagyon megdöbbentõ eredményeket kaptam, ez mennyire jellemzõ a magyarokra?
Európa 100,0%
-Kelet Európa 95,2%
balkáni
-Észak- és Nyugat-Európa 3,6%
skandináv
-askenázi zsidó 1,2%
askenázi zsidó
2020. máj. 3. 22:18
1/33 anonim válasza:
Szerintem nagyon meglepő, a 40% indián 40% bantu 20% arab lenne a normális.
2/33 anonim válasza:
De tényleg, kérdező, ne haragudj, de egész pontosan min vagy megdöbbenve? Azon, hogy európai vagy?
3/33 anonim válasza:
Hát ezen semmi megdöbbentő nincs. Nem vagy se kun, se cigány, se kínai..
4/33 anonim válasza:
Mire számítottál? Hogy hirtelen kiderül, hogy fekete vagy? :D
5/33 anonim válasza:
édes istenem .. nem baj,valakik jól megélnek ebből :D
6/33 A kérdező kommentje:
Nem az a meglepő, hogy semmi ,,exotikust'' nem kaptam, csak a balkáni arány nagyon meglepő. A legtöbb magyar által max 50-60%-ot kapott. Azt viszont tudtam hogy nincsenek német őseim, legalábbis az elmúlt 200 évben nem lehetett.
2020. máj. 4. 00:06
7/33 A kérdező kommentje:
*exotikusat *általában
2020. máj. 4. 00:07
9/33 anonim válasza:
Az egzotikus kicsit exotikusan leírva.. Hátha írás alapján mégis lenne a kérdezőben egy kis exotikum. :D
10/33 anonim válasza:
Látszik rajtad, hogy csak 1,2%-ban vagy zsidó, mert nem vagy valami nagy lángész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!