Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mi van ebbe a házassági...

Mi van ebbe a házassági anyakönyvi kivonatba írva? (kép és a többi lent)

Figyelt kérdés

Tehát erről a képről lenne szó: [link]

A legfelső sorban van egy olyan név, hogy Kammermayer Károly. A neve alatt a szülők neve van, és nekem az kéne, de ebből egy szót sem tudok kibogarászni, épp csak annyit tudok elolvasni, amennyit eddig is tudtam. Vagy esetleg van valahol írásminta az 1860-as évekből?

2010. júl. 26. 16:11
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
A családfakutatás esszenciája :D Hát ez király...
2010. júl. 26. 19:31
 32/35 anonim ***** válasza:

Kammermayer Carola

Josephy Annie Himmerling

legalábbis így lehet kiolvasni

2010. júl. 26. 20:33
 33/35 A kérdező kommentje:

Ez az Annie jó ötlet volt, kösz. Most már ízt látom benne :D

A vőlegény neve pedig latinul van, és Carolus.

2010. júl. 26. 20:54
 34/35 A kérdező kommentje:
De amúgy ha megnézitek, a negyedik sorban van egy Elisabetha nevű nő, és a nagy e betű hasonlít a vőlegény anyjának a vezetéknevének a kezdőbetűjéhez :D , nem? Látszik, hogy még nem kezdtem el becsavarodni :D
2010. júl. 26. 22:57
 35/35 A kérdező kommentje:

Ma megtaláltam a keresztelésijét, és abban jól látható, hogy Emerling (itt egy m-mel). Az apja nevéhez meg rendesen Kamermayer van írva, de mindkét szülőhöz van valami latinul írva. Abból annyit tudtam kibogarászni, hogy vmi "consois" meg "cavenrivus", de persze ilyen szavak nincsenek, szóval nem tudom, mit jelenthet.

De köszönöm az eddigi segítséget!

2010. júl. 27. 17:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!