Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Most ezért én tényleg szívtele...

Most ezért én tényleg szívtelen vagyok?

Figyelt kérdés
Anyósomék alkoholisták, ezen nem lehet mit szépíteni. Tavaly óta apósom sem dolgozik csak segélyekből él, mert hát neki volt egy gerinc műtéte 10 éve és nem bír dolgozni. Anyósom 2007 óta nem dolgozik, 20 kg vas ággyal együtt már reggel 8-kor tajt részeg. Eddig valahogy megoldották a pénzügyeiket, de már hónapok óta rajtunk élősködnek. Ezt pedig már nem bírom tovább, elegem van abból., hogy reggeltől estig vedelni, meg vergődni bírnak , de dolgozni nem. Most ráadásul haza jött sógornőm, ő jó messze költözött anyóséktól, és fel van háborodva, hogy én milyen szívtelen vagyok mert nem akarok nekik pénzt adni, mert szegények betegek. Most várom a második babánkat, és kell a pénz és nem tudom tovább elviselni, hogy azért dolgozok, hogy nekik legyen mit meginni. Férjem sem nagyon akar segíteni, de mikor részegen ide jönnek vergődni inkább ad nekik pénzt csak tűnjenek el. Most akkor tényleg én vagyok szívtelen, mert nem akarom, hogy rajtunk élősködjenek?
2019. jún. 7. 09:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
94%
Biztos, hogy nem pénzelnék alkeszokat sem akkor, ha 2 gyerekem van, sem akkor, ha 10. A sógornőd is elmehet a hűvös oldalon, látszik, hogy fingja nincs arról, mennyit vedelnek a szülei. Igen, betegek, az alkoholizmus is betegség. Fizesse nekik a piát a sógornő, ha akarja. Ti pedig gyűjtitek a pénzt a baba érkezésére, és téma lezárva.
2019. jún. 7. 20:32
 12/13 anonim ***** válasza:

Mondd meg a férjednek, hogy te nem értük dolgozol. Van közös családotok. Ki a fontosabb neki, a 2 gyereke vagy a 2 pióca alkesz?

Ha ti, akkor szakítsa meg velük a kapcsolatot és ne pénzelje őket. Menjenek el elvonóra.

Te meg egy forintot se adj egyiknek se! A pénzt inkább rakd félre, szükséged lesz rá. A gyerekekre tartalékolj.

Én amúgy ha ez sokáig folytatódna lelépnék..de persze hogy már ott a 2 gyerek így megértem hogy nehéz. Nem vagy jó helyzetben.

A sógornőd meg kezdje el pénzelni őket saját maga. Az ő rokonai, neked nincs közöd hozzájuk.

2019. jún. 8. 09:51
 13/13 anonim ***** válasza:
Alkesznak egy jobbegyenest a pofájába.Élőskodők.
2019. jún. 8. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!