Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan lehetne megértetni vele?

Hogyan lehetne megértetni vele?

Figyelt kérdés
Anyósom folyton tömi valamivel a 2 éves fiam. Nem érdekli az sem, ha mindjàrt ebéd vagy vacsoraidő van. Amugy is rosszevő a fiam, de a meglévő étvàgya is elmegy, aztàn én kinlódok, hogy valahogy megetessem.
2019. máj. 16. 14:18
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nem a főztömmel van a baj, mivel ma példàul simàn megette azt a levest, amiből a tegnap csak kb fél adagot evett, azt is úgy, hogy minden masodik kanal utàn köpte ki a zöldpaszulyt. Csakhogy a tegnap fél oraval ebéd előtt beevett pàszkàból. És teljesen fölöslegesen szóltam, hogy ne adjon többet, meg se hallotta. Es ez csak egy példa.
2019. máj. 16. 15:53
 12/17 anonim ***** válasza:
77%

Klasszik.

Én a helyedben próbálnék kiegyezni, hogyha már muszáj tömni, legalább az étkezés utánra tartogassa.

Ha ennyit se képes "beemelni"... akkor megkérném a férjemet, hogy beszéljen vele...

2019. máj. 16. 16:03
 13/17 anonim ***** válasza:
7%

Csakhogy a tegnap fél oraval ebéd előtt beevett pàszkàból.

Egy rossz evő nem eszik be semmiből.

2019. máj. 16. 16:10
 14/17 anonim ***** válasza:
87%
Utolsó, honnan veszed ezt a baromságot? Nasiból igenis beeszik a rossz evő gyerek is. Rokon kissrác (2,5 éves), édességen simán megélne. És amúgy rosszul evő, igen, mert pl. főzeléket sem, húst sem, köretet sem, zöldségből készült salátákat sem eszik szívesen. De ha mondjuk ebéd előtt fél órával nem eszik meg egy szelet tortát, vagy két túrórudit, akkor azért eszik a normál ételből. Ha pedig nasiztatva van ebéd előtt, akkor nem eszik. (Gondolom, nincs gyereked, csak osztod az észt.)
2019. máj. 16. 16:33
 15/17 A kérdező kommentje:
Én csak tudom, hogy rossz evő a fiam vagy sem. Nem értem miért kell ezen lovagolni. Nyilvàn nem evett belőle kiló szàmra, de ahhoz bőven elég volt, hogy a leves ne kelljen.
2019. máj. 16. 16:33
 16/17 anonim ***** válasza:
46%
A fiam nagyon jó evő,de ha édességet kap, korlátlan mennyiségben és bármikor képes enni, persze akkor az ebéd már nem kell. Nálunk anyós is ezt csinálta, nem lakik velünk. Megbeszéltük. Elfogadta,ha ott vagyok betartja. De ha nála van akkor csoki hegyek vannak, ebéd nuku. Valahogy ezzel a szeretetét próbálja mutatni, hogy mindent megad a gyereknek,de szerintem se így kellene. Amúgy szülőnek nagyon szigorú volt. Édesség semmi, vasárnap egy két szelet sütemény. Nehéz eset.
2019. máj. 17. 03:27
 17/17 A kérdező kommentje:
Akkor nem vagyok egyedül, ezzel a problémàval. Ha a férjem mellettem àllna kõnnyebb lenne.
2019. máj. 17. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!