Szerintetek jogosan döntöttünk így a feleségemmel?
Szóval nagy vonalakban az anyám tojik a fejünkre, én is belátom, viszont érdekelne hogy nektek is ez lenne a véleményetek?
Ugye tegnap volt anyák napja, felköszöntöttük, (valószínűleg utoljára) már másodszor mióta megvan a kislányunk. De ő tavaly sem viszonozta a gyereknapot, de tovább megyek szülinapra kapott egy kiscsomag pelenkát és egy popsitörlőt, de ezen kívül soha nem kapott a lányunk semmit, sem mikulás, sem karácsony, sem névnap, sem gyereknap sem mint például az én anyósom hogyha elmegy a piacra meglát valamit rögtön megveszi az unokájának.
Szóval nem csak új 2-3 ezer forint értékű ajándéknak tudnánk örülni hanem a pár száz forint értékű tételeknek is. De feleségem azt is mondta hogyha nem vesz, akkor legalább jöhetne hozzánk, elvihetné a játszótérre 1 órára.
Már mindjárt 2 éves de apám 3 szor anyám kB 10 szer ha látta.
Mi már nem is fogjuk vinni, jöjjenek ők ha látni akarják.
Egyébként közös megbeszélés alapján írtam ezt fel, érdekelne a ti véleményetek.
Hozzá teszem fiatalok 50-es években járnak.
Ahogy azt is hozzá teszem hogy a többi testvérem gyerekét szeretik, látogatják, például az is rosszul esett amikor sógornőm mondta nekünk hogy apu vitt a lányuknak mandarint meg mikulás csomagot stb stb
Sziasztok! Amit nem mondtam a feleségemnek sem akkor, illetve itt sem írtam le az az hogy anyu azt mondta szerdán eljön hozzánk, de anyu mondta anyósomnak is illetve a sógornőmnek is akik mondták a feleségemnek.
Gondolta biztos jön.... Hát nem érkezett meg. Szóval ez már csak a tetőpontja az egésznek.
Hozzá teszem 5 percre lakunk gyalog!
Értjük és sajnáljuk, de már elmondtuk róla, amit el lehetett. Ma se változott meg anyád. Ideje lenne elfogadni, hogy holnap se fog.
Amúgy a legtöbb embernek van egy jó nagyanyja, és egy rossz nagyanyja, úgyhogy nyugodj meg, semmi baja nem lesz a lányodnak. Én a feleséged helyében még örülnék is, hogy a gyereknek nem sokat kell érintkeznie egy ilyen hulladék emberrel. Van a ti helyzeteteknél rosszabb is: amikor a banya gonosz, de ragaszkodik hozzá, hogy az életetek része legyen, zaklat, mindenbe beleugat... Nálatok legalább ez nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!