Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ha ennyire zavarja a kutya...

Ha ennyire zavarja a kutya oket, miert nem lehet mashol talalkozni?

Figyelt kérdés

Lett egy kutyank, standard uszkar. Anyosek nem csipazzak, a sogornom meg konkretan fel tole.

Nem sokkal az elkoltozes utan vettuk a kutyat, egy nagyobb lakasba koltoztunk. Anyosek mar vartak, hogy majd tobbszor atjonnek, en sem bantam volna ugy isten igazabol. Aztan amikor megtudtak, hogy van kutya, a lelkesedesuk letort, ok oda biza nem jonnek. Jo, rendben. Viszont, mi menjunk at hetvegen. En kijelentettem, hogy a kutya nelkul nem, mert egesz hetkoznap sokat van egyedul, nem is akkora nagy variacio a kozeli parkban a jatek es seta,, a hetvege pedig csak kutyas programokrol szol, ami nalunk azt jelenti, hogy akarhova megyunk jon velunk az eb. Eddig minden baratunkhoz is atvihettuk, minden hetvegenk flottul es boldogan telt.

Aztan mostansag ami nalam kiverte a biztositekot, az volt hogy egyik vasarnap beallit a csalad minden szo nelkul ebedelni. Mi elotte ertunk haza a piacozasbol szerencsejuk, hogy pont otthon voltunk. Na de, a kutyat zarjuk be a szobaba. En erre hat nem buszken de magambol kikelve elmondtam, hogy az eb csaladtag, ez az o othona, ha nem tetszik lehet menni.

Azota nincs parbeszed, a felesegem az en prtomat fogta termeszetesen, de nem bannam ha lehetne belkulni

2019. ápr. 16. 19:55
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
55%

A hülye esetleg te vagy, amiért ok nélkül szidod a másikat, persze mindezt ismeretlenül és meghazudtolva azt, amit saját maga látott/tapasztalt!

Felőlem azt hiszel, amit csak szeretnél, unokatesomat igenis minden előzmény nélkül harapta meg a kutyája! Nagyon joban vagyunk, láttam mennyit törődött vele, ki volt nyalva a feneke, emberként kezelte és nem simán csak egy állatként és mégis megharapta. Ha azert vagyok hülye, mert a te agyi kapacitasodat meghaladja az, hogy más mást tapasztalt, mint te, az nem engem minősít!

2019. ápr. 18. 14:43
 32/41 anonim ***** válasza:
83%

Van kutyànk, van cicànk, sőt egy csomó hal a kerti tóban, nem tartom magunkat állatgyűlölőnek, sőt.

De a hàzba se kutya, se macska nem jöhet be, ez a mi, emberek(!) élettere.

Vendégségbe kutyàt vinni...Én kivàgnálak kutyàstól az első percben.

Taval előtt jöttek a szokàsos vendégeink nyaralni hozzànk, minden àtmenet nélkül megharapta az egyikük làbàt.Egy pulikutya.

Gyereket még nem bàntotta, de sajnos tényleg kiszàmíthatatlanok a kutyàk.

Gyerekkoromba a komondorunk harapott meg.

Nehogy màr ne tudd otthonhagyni 2-3 órára a kutyàt, nem csecsemő, hanem egy állat.

2019. ápr. 18. 16:14
 33/41 anonim ***** válasza:
84%

Két kutyám van, mindkettő kinti-benti, igazi családtagok. Ha valakinek nem tetszenek a kutyáink nem jön hozzánk (szerencsére nincs ilyen). Azon én is biztosan kiakadtam volna, hogy zárjam be őket.

Viszont eszembe sem jutna más lakásába/házába vinni őket. Én sem őrülnék, ha valaki beállítana hozzám a macskájával.

A kutyának egyébként a magányt is meg kell tanulnia. Jó, hogy ilyen sokat foglalkoztok vele, de az a ló másik oldala.

2019. ápr. 18. 16:52
 34/41 anonim ***** válasza:
83%
26-os nem kamu. Én nem engedek be kutyàt. Szàm szerint 3 rokon/ismerős van aki untyumpuntyum a kutylimutyli csalàdtag hozzààllàsú. Ebből 2 nem jön hozzânk mert a kutyàjànak nem elég jó a kertünk LOL neki bent a hàzunkban kéne lenni, mert hàt ö a lakàsban lakik. A harmadik 5 éve MINDEN alkalommal megkérdezi, ha jön, hozhatja-e a kutyàt. Minden alkalommal a vàlasz " igen, a kertben kint lehet" minden alkalommal elmondja, hogy de a hàzba miért nem stb stb stb vicc , de vannak ilyenek hidd el...
2019. ápr. 18. 21:19
 35/41 anonim ***** válasza:
33%
Pontosítok a bolond és nem jól nevelt kutyák harapnak előzmények nélkül.
2019. ápr. 19. 14:46
 36/41 anonim ***** válasza:
21%
Aki nem állatbarát, az sosem fogja ezt megérteni. Az oké, hozzá ne vidd, ő háza, ő szabályai. Az én nagymamám sem engedte soha, hogy bevigyük hozzá a kutyákat, két tacsiról beszélünk. Ha ő jött, akkor is látványosan előadta, hogy ő a két kutyától nem tud nálunk megmaradni, de sosem jutott szóváltásig, hogy zárjuk ki, ilyenek. Hozzá nem engedjük oda, ahova ő ül, oda leterítünk egy tiszta lepedőt, így mindenkinek nyugta van.
2019. ápr. 24. 00:12
 37/41 anonim ***** válasza:
73%

#35: saját magadat égeted a proli, tahó stílusoddal. Idejössz észt osztani, mivel ertelmes válaszra képtelen vagy. Imádom a magadfajtákat, akik jobban tudják, hogy én mit tapasztaltam, mint SAJÁT MAGAM!

Felőlem nyugodtan fejtetőre is állhatsz, megfeszülhetsz és háromszor körbeforoghatsz a saját tengelyed ki körül, az a kutya akkor is minden előzmény nélkül támadt unokatesómra! És de, jól volt nevelve, sokat volt vele foglalkozva. Nehogy már jobban tud, hogy mi történt és hogy hogyan volt nevelve a kutya, mikor fingod nincs az egészről, nem ismersz se engem, se unokatesomat, se a kutyát! Vicc vagy!

2019. ápr. 24. 23:07
 38/41 anonim ***** válasza:
20%
Proli, szűklátókörű, tahó , tudatlan elvakult, műveletlen stílusú te vagy kedves utolsó :-) Te már csak tudod, kutyát se neveltél, trénernél se jártál, unokatesód se, a balesetek véletlenül történnek, és minden kutya egy potenciális harapós véreb. Szánalmas vagy.
2019. máj. 5. 22:30
 39/41 anonim ***** válasza:
67%

Tökéletesen jellemezted magadat #38 :) Minden szó igaz rad. Leírom a SAJÁT TAPSZTALATOMAT és te egyből, mindenféle háttérinformáció nélkül és persze szigorúan ismeretlenül közlöd, h én nagyon hülye vagyok, utána a következő kommentedben, amit nem meglepő módon töröltek ismet lehülyézel és mocskolódsz tovább. Erre most megint csak tragarkodni és személyeskedni tudsz és ismétlem mindezt ismeretlenül, anélkül hogy tudnád a pontos történetet!! Parádés.:D Itt az egyetlen proli, tahó, minősíthetetlen stílusú egyed TE vagy! Tipik az az ember vagy, aki azt hiszi ő szarta a spanyol viaszt és mindenkinel mindent jobban tud.

Ki mondta, h én neveltem/ nevelek kutyát?! Ki mondta h unokatesóm nem járt szakembernel a kutyájával?? Nem ismersz se engem, se unokatesomat, se a kutyát, se azt h mennyit es hogy lett vele foglalkozva, de csak fújod tovább a baromsagodat. És akkor még én vagyok a tudatlan, miközben te vagy az, aki loszart se tud, de megállás nélkül ragalmazol.

Tanulj meg szöveget értelmezni, mert SEHOL nem írtam olyat, hogy minden kutya egy harapós véreb, hanem azt hogy egyáltalán nem csak nevelés kérdése az, h megharapjon egy kutya! Attól ő még egy állat, akinek vannak állati ösztönei! Bármennyire is képtelen vagy felfogni, nem csak a nevelésen múlik a dolog. Mint láthatjuk pl nálad is, hogy a nevelés semmire sem garancia....:) Attól még lehet az emberből egy IQ szegény suttyó!

Érdemben még semmit nem tudtál mondani, ellenben a szidkozódás nagyon megy, aztán meglepődsz, ha más is úgy beszél veled, ahogy te vele. Folyamatosan információ nélkül akarsz okoskodni, nem veszed észre mennyire mélységesen szánalmas vagy? Vergődhetsz, a dolog akkor is úgy történt, ahogy elmondtam, unokatesóm rengeteget törődött és foglalkozott a kutyájával, 2 évig együtt is éltünk ráadásul, szóval azért “nemileg” jobban tudom nálad, hogy nevelve volt a kutya és mégis megharapta.

Na most állj neki megint dühöngeni és persze azzal a 0 db információval, amivel rendelkezel magyarázd meg h nem is úgy volt, hazugsag és te amúgy is jobban tudod..:D

2019. máj. 5. 23:10
 40/41 anonim ***** válasza:
41%

Dühöngeni, miattad, ez jó :-D :-D :-D

Kicsit sokat gondolsz magadról, az írásod is ezt mutatja :-D

Szerintem te meg bűnöző leszel, hiába a nevelés, mert hát ugye bűnözők is vannak. Kb ennyi az alapja az állatösztönös kis érvelesednek.

De minek is foglalkoznék Veled? Jut eszembe :-) szép estét Neked és az agresszív stílusú tudatlanságodnak :-) Jól megmondtad a semmit, jó pihit rá :-D

2019. máj. 5. 23:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!