Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Gyerekvállalás anyós miatt,...

Gyerekvállalás anyós miatt, mert ő unokázni akar?

Figyelt kérdés

Mi 5-7 éven belül nem szeretnénk gyereket.

De az is lehet, hogy nem lesz egyáltalán.

Anyós mostanában akar unokát, mert most még bírná.

Az, hogy az anyagi hátterünk nincs meg, nem érdekli.

2019. febr. 3. 10:17
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
8%

Nem "unokázni akar", hanem szeretné megélni azt az örömöt, hogy unokája van. Ez a legtermészetesebb ösztön, hogy a következő generációt megismerje, a szeretetét, a tudását, tapasztalatait át tudja adni, amit csak egy nagyszülő adhat át.

Csak a modern kor "vívmánya" a két generációs család.

2019. febr. 4. 20:46
 22/27 anonim ***** válasza:
86%
21-es! Hála istennek, hogy ez így van :D
2019. febr. 4. 21:04
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Az még természetesebb ösztön, hogy a nő maga dönti el, mikor vállal babát! Talán majd minden nő az anyósa kedvében fog járni a gyerekvállalás időpontját illetően?! Nem fogja egy nő a saját igényét háttérbeszorítani mert anyós unokázni akar.
2019. febr. 4. 21:56
 24/27 anonim ***** válasza:
93%
Azt lehet nyaggatni, aki hagyja magát. Én megmondanám a férjemnek/páromnak, hogy addig nem vagyok hajlandó az anyja közelébe menni, amíg nem hagyja abba az erőszakoskodást meg a követelőzést. Semmi joga nincs beleszólni.
2019. febr. 5. 15:27
 25/27 anonim válasza:
Ex anyósom is ilyen volt, tönkre is tette a kapcsolatunk
2019. febr. 13. 09:35
 26/27 anonim ***** válasza:
57%

Szüljön magának, vagy fogadjon örökbe...

Nálunk is ez volt. Mielőtt elkezdtünk randizni párommal, megmondtam, hogy soha nem akarok gyereket. Megértette, sose volt vele gond.

Az anyja ilyen buz1..van amúgy már unokája a másik fiától, azokkal se foglalkozik.

2019. febr. 14. 08:26
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Ez a magànügyetek, anyósnak semmi köze hozzà. Nem kívànsàgműsor.

Mi se vàllalunk soha, kettesben jó nekünk. az én anyósom legalàbb van olyan intelligens hogy tudja, a mi döntésünk. Anyukàm is simàn elfogadta hogy nem szülök. Se én se a nővérem. Meg szerencsére van màr unokàja a lànyàtól anyósomnak. Valószínű a kisebbik lànyàtól is lesz.

Ha annyira babàzni akar az anyósod, szüljön magànak.

2019. febr. 17. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!