Aki eléggé összeveszett az anyósával: Min?

Nekem is a terhesség megszakítást szorgalmazta, pedig több, mint három éves kapcsolatunk volt akkor a fiával. Valójában az etnikai különbség volt a baja velem, bár nem mondta ki, de nyilvánvaló volt.
Különben hogy jönnek ahhoz egyesek, akik szintén édesanyák, hogy kvázi egy idegen nőnek megmondják, hogy vetesse el a gyerekét! Mit gondolnak, majd az ő szavukra ez meg is történik? Komolyan mondom nem hiszem el, hogy van bőr a pof@jukon ezt kijelenteni, mire fel? Milyen jogon?

Azért utál engem, mert a fiának egy csinosabb és nőiesebb csajt képzelt el. (Én is próbálok az lenni amennyire lehet)
Plusz többször mondta is a barátomnak h hajítson ki engem s keressen egy olyan csajt amit fentebb most leírtam, meg minek megyek oda hozzájuk s nem hotel a házuk stb. (Holott hétköznap otthon vagyok mert suliba járok még és messze is lakunk egymástól sajnos a fiúval) Hétvégén tolom oda max a pofim akkkor is csak kb péntek-vasárnap közt s akkor is foglalkozok vele.

Uccsó vagyok, annyi maradt ki h szerinte a fiával a pénz miatt vagyok együtt (ami egy ordas nagy baromság mert nem érdekel h a barátom mennyit keres a melójával)
Erre csak annyit tudok mondani h mindenki magából indul ki....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!