Mikkel kötött belétek anyós/após?
Egy korábbi kérdés inspirált, ahol a kérdező megemlítette, hogy az anyósa beszólt neki, mert nem viselt kötényt a konyhában, és aki nem hord kötényt, az nem is lehet jó háziasszony.
Erre írt még két válaszadó, hogy 1. náluk anyós szerint, aki műanyag ruhacsipeszt használ, az nem jó háziasszony (és megy utána anyós, és a kiteregetett ruháknál kicseréli a műanyag csipeszeket fára), és 2. anyós szerint a jó háziasszony főzés közben nem mehet ki wc-re.
Én sírva röhögök minden ilyen elborult kritikán. Tudtok még hasonlókat? Ne kíméljetek! :D Mivel kötött belétek anyós? Milyen elborult elképzeléseik/elveik vannak, amelyeket rátok akarnak esetleg erőltetni?
Nem tudom él e még a kérdés,de:
Exbarátnőm mérnök lány,hihetetlen racionálisan gondolkodik,ebbe is szerettem bele. Úgyhogy hídba vágtam magam, mikor visszahallottam,hogy a drága anyukájának (még nem is találkoztunk) az velem a problémája, hogy rák vagyok, mert az nem férfias jegy. Szerencsére sikerült megnyugtatni (kicsit), mert az exem elmondta, hogy júli 21-én születtem, így biztos van bennem kis oroszlán is. Hihetetlen.
62 vagyok: Ők már nyugdíjasok:
Mellékes milyen okokból, de elkövettem azt az anyagyilkossághoz sem hasonlíthato szörnyűtséges bűncselekményt, hogy FELMONDTAM a munkahelyemen. Ehhez képest a szerbiai népirtás bolti csokilopás.
Mert hogy ők az ő idejükben megtanulták megbecsülni a munkát, volt bennük tisztesség, és alázat.
A pici lányukat pedig elcsábította egy csélcsap, semmire kellő, lusta, szélhámos.
-Miért festettem vörösre a hajam? Ő ezzel nem tud azonosulni. - wtf?????
-Nem csókolommal, hanem jó napottal köszöntem az első találkozón. - az emiatti utálat addig fajult, hogy az esküvőnkre se jöttek el.
- össze vissza hullajtom a hajam a lakásban. - hát bocsi....
-olyan nincs, hogy nincs tejem, az ő unokája nem lesz tápszeres. - hát akkor álljál neki és fejjed, de gyorsan a melled.
-mikor egy 18 nmes lyukba laktunk állandóan azt hallgattuk, hogy költözzünk el, most hogy elköltöztünk nonstop azt hallgatjuk minek költöztünk el.
-a gyerek nem laktózérzékeny, csak úrizál és azért véres a széklete.
Hirtelen ennyi jutott eszembe :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!