Mit tegyek a párom szüleivel? Hogyan tudnék véget vetni annak, hogy megpróbáljanak minket szét szakítani?
Kirugnám a francba anyu pici fiát kezdésnek mert ez sose engedi eé az anyja melllét és te a gyerekkel éheztek majd ha egyáltalán engedi anyuci a gyerek szülést,és férfit keresnék,exem detto ez volt,türtem türtem,nyeltem nyeltem.de mikor már szex kozben is faképnél hagyott mert anyu hazahivta,és 160 akat adott le mikor nálam héderelt ingyen ,mikor visszajött már össze volt neki csomagolva.. Jo tanács és saját tapasztalat...
40N
Neked semmit nem kéne tenned, de a párodnak már rég lépnie kellett volna.
Kezdve azzal, hogy elzárja a pénzcsapot. Nem ad 100 ezreket, és ezt közölni is kell a szülőkkel. Nem ugrálni úgy ahogy a szülők akarják. Addig amíg ti hajbókoltok, és azt teszitek amit a szülők akarnak addig nem változik semmi. Mondom ezt anyós jelöltként. Eszembe sem jutna beleavatkozni a felnőtt fiam, és menyasszonya életébe. Mondjuk a fiam nem is engedné.
#2: eddig úgy tűnik, hogy a párom hajlik rá, hogy lecsökkentsük a kontaktot, de ez neki nagyon nehezen megy. Már azt is megbeszéltük, hogy amint lehet meglépjük, hogy nagyon messze (még ennél is messzebb) költözünk, és ígérgeti, hogy mostantól már nem enged nekik, de a hétvégén is miattuk vesztünk össze, és ma már az após megint előrukkolt egy hajmeresztő kívánsággal, amire (mivel az én autóm lett volna az "üzlet" tárgya) természetesen nemet mondtam, hiszen neki is van kocsija, ami jobb és fiatalabb is mint az én kocsim. De mint említettem, a páromon azt látom, hogy igyekszik, csak nehéz neki.
#3 köszönöm neked is a kedves szavakat
És mind hármotoknak nagyon szépen köszönöm a tanácsokat/ válaszokat! :)
#gratulálok a babához!
Igen egyébként egész szép keresetük van, de mint írtam, folyton elszórják. Semmit nem tudnak belőle felmutatni. Nem akarok turkálni a tárcájukban, mert semmi közöm hozzá, de azt viszont ki kérem magamnak/magunknak, hogy ők se turkáljanak a miénkben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!