Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tegyek a párom szüleivel?...

Mit tegyek a párom szüleivel? Hogyan tudnék véget vetni annak, hogy megpróbáljanak minket szét szakítani?

Figyelt kérdés
Úgy érzem, a párom szülei minden esetben el akarják lehetetleníteni a kapcsolatunkat a párommal. 3 éve vagyunk együtt és már túl vagyunk az eljegyzésen, de még mindig azt érzem, hogy nem akarják elfogadni a mi kapcsolatunkat. Pedig kiteszem a lelkem, hogy elfogadjanak, még a saját születésnapomról is lemondtam miattuk (tavaly is és idén is). Minden évben kitalálnak valami cirkuszt, a páromtól folyton elkéregetik a pénzt(150-200 ezreket kéregetnek el tőle 1-2 havonta, így nekünk még az albérletre is alig futja ilyenkor a havi betevőről nem is beszélve), vagy lehetetlenül nagy szívességeket kérnek, megmondják, hogy mi mire költsük a spórolt pénzünket és szinte meg akarják tiltani azt is, hogy mikor és hogyan és hány gyermekünk legyen. Azt hiszik, hogy ők mondják meg hogy lehet-e háziállatunk vagy sem és mindenbe bele akarnak szólni. Mit tehetnék azért, hogy ennek véget tudjak vetni? A normális válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm!

2018. nov. 26. 22:41
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
91%
Koszonom :) persze nem illik turkalni, de ha ennyi penzeket elkernek es raadasul mindketten dolgoznak es ketto fizetesuk van akkor nagyon nagy labon elhetnek, es ehhez kepest irod hogy a parodnak meg 1 evbe telt egy kabatot megvasarolni es hogy alig josztok ki :( ha esetleg vannak megtakaritasaitok akkor azt ne mondjatok el nekik mert elkerik! Es szerintem a parod rafog vagy mar ra is jott milyenek a szulei…Csak lehet hogy fel hogy megbantsa oket vagy valami nem? Nemtudom mi lehet az oka de szurkolok hogy eszbe kapjon es alljon a sarkara a kettotok es a jovotok erdekeben.
2018. nov. 26. 23:27
 12/39 A kérdező kommentje:
Számítástechnikai eszközökre, újabbnál újabb telefonokra, szépség ipari cikkekre, és főleg alkoholra meg szórakozásra.
2018. nov. 26. 23:28
 13/39 A kérdező kommentje:
#11 azt találtam ki hogy csendben félre rakosgatok (mert a párom is szeretne autót meg a lagzira is szeretnénk spórolni), és majd ha egy olyan (pl autóra való) összeg jönne össze, akkor mondanám el, hogy "tessék drágám, ezt neked spóroltam össze". szerinted ez beválhat? vagy nem lenne ciki?
2018. nov. 26. 23:31
 14/39 anonim ***** válasza:
94%
A prod fejős tehén téged azért utálnak mert miattad elveszthetik az ingyen tehenet..
2018. nov. 26. 23:41
 15/39 anonim ***** válasza:
95%
Én arra sporolnék h eltünjek ebből a családból még esküvő előtt..
2018. nov. 26. 23:43
 16/39 A kérdező kommentje:
#14 sajnos én is erre tippelek :( nem lesz aki pénzelje őket meg lesse minden kívánságukat....
2018. nov. 26. 23:45
 17/39 anonim ***** válasza:
94%
Ha a párod a megfelelő ember lenne, már régesrég nem állna fenn ez a helyzet.
2018. nov. 26. 23:46
 18/39 anonim ***** válasza:
98%
Titokban spórolgatnál?? Már bocs, de itt nem ez a megoldás. Éheztek azért, hogy más 2x síeljen??? A párod hajlik a megoldásra de nehéz neki?? Figyelj... Az a pasi, aki elnézi hogy miatta nélkülöz a párja, az minden, csak nem szeretõ társ. Sosem fog megváltozni. És sosem fogtok egyrõl a kettõre jutni. Ha ezt így el tudod fogadni, tarts ki mellette. De én ilyen kapcsolatba pl tuti nem szülnék gyereket.
2018. nov. 26. 23:47
 19/39 anonim ***** válasza:
95%
Micsoda töketlen egy pasi. Egy percig se maradnék vele. Sose fog lecuppanni anyuciról. Kár pazarolni az idődet.
2018. nov. 26. 23:51
 20/39 anonim ***** válasza:
96%
Pont ez az majd a gyereknél sporolhatsz tápszerre mert a kedves szülei a párod pénzen sielgetnek amit előletek visz el,gondolkozz,ne 5 év mulva válopernél sirjál h egy böröndel jössz el a gyerekkel ők meg vigan elesznek ebben a szimbiozisban es a pasinak lesz a kövi belek nője.
2018. nov. 27. 00:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!