Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tegyek a párom szüleivel?...

Mit tegyek a párom szüleivel? Hogyan tudnék véget vetni annak, hogy megpróbáljanak minket szét szakítani?

Figyelt kérdés
Úgy érzem, a párom szülei minden esetben el akarják lehetetleníteni a kapcsolatunkat a párommal. 3 éve vagyunk együtt és már túl vagyunk az eljegyzésen, de még mindig azt érzem, hogy nem akarják elfogadni a mi kapcsolatunkat. Pedig kiteszem a lelkem, hogy elfogadjanak, még a saját születésnapomról is lemondtam miattuk (tavaly is és idén is). Minden évben kitalálnak valami cirkuszt, a páromtól folyton elkéregetik a pénzt(150-200 ezreket kéregetnek el tőle 1-2 havonta, így nekünk még az albérletre is alig futja ilyenkor a havi betevőről nem is beszélve), vagy lehetetlenül nagy szívességeket kérnek, megmondják, hogy mi mire költsük a spórolt pénzünket és szinte meg akarják tiltani azt is, hogy mikor és hogyan és hány gyermekünk legyen. Azt hiszik, hogy ők mondják meg hogy lehet-e háziállatunk vagy sem és mindenbe bele akarnak szólni. Mit tehetnék azért, hogy ennek véget tudjak vetni? A normális válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm!

2018. nov. 26. 22:41
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Nem olvastam végig a válaszokat, de azért őszintén érdekelne, hogy a szülei milyen apropóból kuncsorognak/nyúlnak le 100 ezreket a fiúktól? Nekik nincs fizetésük/nyugdíjuk? Régen rossz az, ha a szüleit pénzeli, pláne albérlet mellett.
2018. nov. 27. 13:05
 32/39 anonim ***** válasza:
96%
Választás elé állitani határidőt adni neki és ami a legfontosabb amég nem változik a helyzet isten mentsen hogy gyereket vállalj vele.
2018. nov. 27. 13:36
 33/39 anonim ***** válasza:
98%

Hallgass a válaszolókra és rakd ki. Én is voltam anyu pici fiával egy évet és nem változnak soha. Egyik barátnőm 6 évet húzott le egy ilyen majommal most meg itt pánikol nekünk 34 évesen, hogy egyedül marad.

Ami 3 év alatt nem változott meg az holnap sem fog. Vágd ki a pasit a francba. Tényleg egy olyan emberrel vagy, aki veszélyezteti a megélhetéseteket? Majd a gyereknek sem veszel téli kabátot?

2018. nov. 27. 13:54
 34/39 anonim válasza:
10%
Szerintem beszélgess el velük! lehet hogy valami miatt téged nem bírnak. próbálj jó benyomást kelteni.
2018. nov. 27. 16:06
 35/39 anonim ***** válasza:
88%

Legyen az összes közös pénz nálad.

A párodnak csak zsebpénzt adjál és gondoskodj arról, hogy a közös pénznek a közelébe se férjen.

Amikor majd az anyja vagy a testvére pénzt kér, nem tud adni, mégha akarna sem.

Mondja meg nyugodtan, hogy a pénzt te kezeled és forduljanak hozzád, ha valami kell nekik!

Ha lennének ennyire pofátlanok, hogy tőled kérnek, mond határozottan nemet.

Nem fognak szeretni, de kit érdekel :)

2018. nov. 27. 16:31
 36/39 anonim ***** válasza:
31%
Te jó ég, még ilyen pofátlan szülőket! Nem bántásból, de a párod szerintem komoly pszichés gondokkal küzd, lehet lelkiismeret-furdalása van mert történt valami a családban, kisebbségi érzése van valami miatt, vagy egyszerűen nem érett meg. Nagyon komolyan el kell beszélgetned vele, mert a saját családja csicskája akik teljesen kihasználják, az a durva hogy még a saját testvére is. Válaszút elé állítanám. Leírnám neki tételesen azokat a dolgokat amiket már a családjára költött és azt amit magatokra költöttetek egy táblázatba egymás mellé. Mutasd fel neki és mutasd fel a családjának ezeket. Legyél határozott, hiszen csak akkor vesznek komolyan, kitartó. Ilyet nem szabad hagyni, ha nem változik akkor külön utakon kell járnotok, mert ezek a tipikus mérgező szülők. Sok sikert!
2018. nov. 27. 18:17
 37/39 anonim ***** válasza:
31%
11-es vagyok igen bevalhat de ha el is mondod mennyit sporoltal meg veletlenul se tudjak meg a parod szulei mert rokton lenyuljak, minden jot kivanok es sok kitartast de viszont ne hagyd magad megvezetni, minden noben kell hogy legyen tartas :)
2018. nov. 27. 18:29
 38/39 anonim ***** válasza:
91%

35öst nem tudom miért pontozták le, pedig beválhat az ötlet. Aztán egy olyan 2-3 hónap után megmutatnám, hogy né mennyi pénz marad, ha nem szórja el a parazita szüleire meg az élősködő öcsikére.

Remélem a párod tudja, hogy közellenség lesz abban a pillanatban, hogy valamiért nem tud majd elég pénzt adni. Nem szeretik őt igazából a szülei meg a testvére, csak kell egy hülye akit le lehet nyúlni. :)

2018. nov. 28. 03:38
 39/39 anonim ***** válasza:
Mi lett veletek kérdező? Jutottatok valamire, együtt vagytok még?
2019. márc. 10. 17:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!