Menny és anyós kapcsolata?
Sziasztok!
Tehát,ha minden zökkenőmentes lenne és jó kapcsolatban lennék az anyósommal nem írnék Nektek.
Nos,az elején kedves és nyitott volt...igen,mint mindegyik.Ahogyan teltek a hónapok kezdtem észrevenni hogy nagyon nem kedvel.Annyira még nem volt gáz.Odaköltöztem.Akkor kezdődött el a pokol.Az amyja,mint utólag a húga is,a nagynéni tehát mindenki folyamatosan degradált..Mindig belém rúgtak ahol csak tudtak.Egyszerűen az érztem hogy fogadtak el.Mindig éreztetve volt velem.hogy nem vagyom családtag..3 évig tudtam ezt tűrni.A botrány akkor robbant ki mikor kiderült hogy elvesztették a házukat végleg.Évekig húzodó devizahiteles per volt függőben.Mivel a párom szülei bárlistások,csak a párom jöhetett szóba.Felvették a hitelt.Akkor már én is nagyon kivoltam.Úgy hogy mi albérletbe mentük.Fokozott a feszültség.És volt egy nagy egymásnak esés.Kibuktam...Elköltöztünk,lecsillapodtak a kedélyek.Arányában rendeződött a viszony.Nemrég újak információkat kaptam,újra előjöttek bennem a sok feszültség.Rájöttem utálom őket.Pláne hogy párom húga is hátba támadott.El vagyok keseredve hogy miért vélekednek így rólam...Ordítani tudnék.Sosa nem ártottam nekik.Már felötlött bennem hogy itt hagyok mindent.Mit javasoltok?
Kiismertek mikor odakoltoztel, ennyi.
Ujabb informaciok = ujabb pletyka
Elkoltozol/elkoltoztok, kulon anyagiak, ne erdekeljen, hogy ok hogy, mibol elnek.
Pasi nem megy veled, akkor maradhat veluk.
Ne az o eletuket akard rendbehozni, hanem a tiedet.
Azert erdekes, hogy teged mindenki csak rugdos, bant, ott art ahol tud. Nezzel melyen magadba is.
Menny és anyós kapcsolata? Amikor anyós meghal,a mennybe megy....
Javaslatom: olvass többet, vegyél helyesírási szótárt, menj vissza iskolába stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!