Mikkel kötött belétek anyós/após?
Egy korábbi kérdés inspirált, ahol a kérdező megemlítette, hogy az anyósa beszólt neki, mert nem viselt kötényt a konyhában, és aki nem hord kötényt, az nem is lehet jó háziasszony.
Erre írt még két válaszadó, hogy 1. náluk anyós szerint, aki műanyag ruhacsipeszt használ, az nem jó háziasszony (és megy utána anyós, és a kiteregetett ruháknál kicseréli a műanyag csipeszeket fára), és 2. anyós szerint a jó háziasszony főzés közben nem mehet ki wc-re.
Én sírva röhögök minden ilyen elborult kritikán. Tudtok még hasonlókat? Ne kíméljetek! :D Mivel kötött belétek anyós? Milyen elborult elképzeléseik/elveik vannak, amelyeket rátok akarnak esetleg erőltetni?
- Kruppos a fiam. Szte az csak köhögés, és mindenki kruppos. Az asztmás is.
- Nem mentem dolgozni, ahogy a gyerek 2 éves lett. Sőt, most hogy 3 lett, még mindig nem. Az nem gond, h havonta vagyok a gyerekkel a kórházban és max 1 hét ovi utan kidől...
- A párom csinál házimunkát is...
A gyerek nevelésben mindent rosszul csinalok, kezdve attól h igény szerint szoptattam, nem adtam húslevest a 3 hónaposnak(pedig nem is vártam 6 hónapot a hozzátaplalassal, pedig attol infarktust kapott volna...).
-Nem tudok se főzni, se sütni szerinte. Soha nem kóstolja meg a sütimet, és ha a többiek hamarabb megeszik mint az övét, akkor elvonul megsértődve. Ezért nem is viszek át már neki, pedig le akarom évek óta venni a terhet a vállárol karacsonykor...
- Nem jól seprek, felmosok, mosogatok, mosok... Ablakot se jól pucolom es meg a krumplit se jól vágom össze.
- Minek veszünk a parommal egymasnak ajándékot karácsonyra...
Ja es ő szeret. Még jó hogy nem utál🤣
Fhu... nekem is tele van a hócipőm az anyóssal :)
Amikor terhes voltam, minden találkozásnál kérdezte, hogy még mindig fiú-e a pici.., reméli fiú lesz, mert ga lány akkor az hogy néz ki stb..
egyik alkalommal viccből válaszoltam, hogy hát lehet kislány, uhn nem látszik, erre "jaj ne is ijesztgess", majdnem pofán b...tam.
Mivel nem választottunk még neki nevet, ezért a 9. Hónapig tolta, hogy legyen a fia (én párom) neve, hiába mondtam első alkalommal is, hogy biztosan nem azt a nevet kapja.
Szülés után másnap már a kórházban toporzékolt, hogy miért akkor alszik a gyerek, amikor ő jön látogatóba :D
Azt is folyamatosan hallgatom, hogy miért nem olyan gyűrűt választottam karikagyűrűnek mint ő, miért nem úgy ízesítem a krumplis tésztát mint ő (ők csak sózzák-borsozzák, mi paprikázzuk is), miért nem költözünk közelebb, miért nem olyan színű a hajam mint a volt menyének, ja és néha úgy is hív mint párom exét :D
És csak hogy ne legyen elég, nemsokára kereszteljük a fiamat, már ki is nézte neki anyós a tökéletes keresztapát, azaz párom testvérét. Most ezt hallgatom egy két hete
Mondjuk mi is kinéztünk egy keresztapát. Valaki mást.
És jövő hónapban költözünk. Az ország másik felébe.:)
Mindenki kruppos, aki köhög. Az asztmás is kruppos, ha tetszik neki, ha nem....
A gyerek hogy merészel akkor aludni amikor ő kegyeskedik befáradni látogatóba...
Sírok a röhögéstől! XDD Köszi a válaszokat! Jöhetnek még!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!