Segítség, oda vissza? Vagy nem?
Szerintem az is fontos, hogy alapból milyen viszonyban vagytok a kedves mamával. Volt olyan, hogy mondjuk kérted őt, hogy segítsen ebben vagy abban míg otthon voltál, és nem segített? Vagy szó nélkül vártad a segítségét hiszen te is segítettél volna neki korábban? Lehet úgy volt vele, h a te anyukád ott volt, meg ott a férjed, nem kell egy sokadik ember is, ha meg kell valami majd úgyis mondod. Szóval lehet nem rosszindulatból csinálta csak épp ez járt a fejében.
Ezek apróbb részletek de azért összességében nem mindegy.
Meg hát, ha te most beintesz akkor lehet, hogy elmérgesíted a viszonyotokat, lesz jó nagy feszkó karácsony előtt. Inkább úgy lennék vele, hogy jó oké, most elmegyek hurkázni de majd ha a mamának kell valami segítség heteken át akkor annyira nem aktivizálom magam. És nem kell mindenkinek tudnia akkor sem, h te most épp bosszút állsz a régi dolgok miatt, hanem csak úgy csendben más dolgod lesz és kész.
"A karácsonyi hurka meg kolbász kié lenne? Csak az anyósé, vagy a tiétek is?"
:DDDD Valaki megragadta a dolgok lényegét :D Ez annyira magyar.. Nemár, emberek :D
Én biztos nem mennék.
Bár mondjuk én az a kategória vagyok,aki már rég megmondta,hogy még egy pohár vizet se ad majd az anyósának,mikor nem tud felkelni érte.Hozzátenném,keményen megdolgozott érte a "kedves mama"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!