Szerintetek ezt jogosan utasitottam vissza? Vagy en vagyok a hulye?
Anyos, aposnak van egy uresen allo haza. Nem hasznalja senki.
Fel ajanlotta ezt a hazat, hogy lakjunk ott a baratom es en.
Rendes felujitasra szorult a haz. Ugy lett megbeszelve, hogy a felujjitast a baratom es az anyukaja fogja allni. Nekem abba nem kell belefogetnem semmit.
Majd ha mar bekoltoztunk utana ha kell valami azt mar kozosen vesszuk. Ennyi volt a megeggyezes.
Na es elkeszult a haz, johet a bekoltozes.
Az anyos meg elo allt azzal, hogy y osszeget fizessek neki havonta berleti dijkent.
En meg mondtam, hogy ezt az elejen kellett volna tisztazni, en inkabb meggondolom meg hogy bekoltozok e vagy sem...
Szerintem, ha albérletet kell fizetned, akkor így még mindig olcsóbban jössz ki.
Szerintem, ha a párod korrekt, akkor anyóstól függetlenül megbeszéli veled, hogy fizessétek felesben, anyósnak ezt nem kell tudnia.
Szerintem, előre kellett volna megbeszélni, szóval az ellenérzésed jogos, a hisztid viszont nem. Az ő háza, random albérletbe is kiadhatná, csak a fiát szeretné támogatni. Te egyelőre még nem vagy családtag, tehát az ő oldaláról jogos. Persze, ezt illett volna előre jelezni.
Nala nem lehet tudni.
3 fia van abbol 2fianak a baratnojet utalja.. sot mindegyiket utalta aki eddig voltak nekik.
Egyedul a baratom ex baratnojet isteniti meg mindig.. hozzateszem nekem is nagyon sokszor mondogatta hogy o mennyire sajnalja hogy szetmentek...
Egyebkent meg nem kizart hogy a baratomtol is el fogja kerni, csak lehet nekem ezt nem mondtak.
Jelenleg 80ezer forint haza adast kell fizetnie a paromnak otthon. Abbol 10ezer ft a telefonszamla. Es tele vannak penzzel.
Ezzel nem azt mondom hogy ezert tolem ne kerjek el :D
Csak annyira penzehesek, hogy nagyon sokszor meg a fiaikat is le szoktak huzni..
Nem menneknoda,az egeszen biztos.
Nem is szeret,jol alnnal megis a koltozes elotti pillanatban atvarialja a megbeszelteket...Szerinted nem kovetkeznenek mrg "jobb" dolgok ezutan,mondvan enyem ez a haz es ti legyetek a halasak,hogy itt laktok..En nem alkalmazkodnek es halalkodnek,inkabb fizetek alberletet masnak.
De persze ezt tintudjatok,ez csak az en velemenyem. Majd ird meg mi lett azert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!