Szerintetek ezt jogosan utasitottam vissza? Vagy en vagyok a hulye?
Figyelt kérdés
Anyos, aposnak van egy uresen allo haza. Nem hasznalja senki.
Fel ajanlotta ezt a hazat, hogy lakjunk ott a baratom es en.
Rendes felujitasra szorult a haz. Ugy lett megbeszelve, hogy a felujjitast a baratom es az anyukaja fogja allni. Nekem abba nem kell belefogetnem semmit.
Majd ha mar bekoltoztunk utana ha kell valami azt mar kozosen vesszuk. Ennyi volt a megeggyezes.
Na es elkeszult a haz, johet a bekoltozes.
Az anyos meg elo allt azzal, hogy y osszeget fizessek neki havonta berleti dijkent.
En meg mondtam, hogy ezt az elejen kellett volna tisztazni, en inkabb meggondolom meg hogy bekoltozok e vagy sem...
2017. aug. 20. 15:50
21/23 anonim válasza:
És akkor te minden nap kiszámlázod majd a párodnak a mosogatás, vasalás, főzés rá eső költségeit... hiszen egy cselédet ki szokás fizetni, vagy nem??
22/23 anonim válasza:
Biztos nem költöznék oda.
Amúgy is, ha már valamiért bérleti díjat fizetek, akkor válogatok a lakások/házak között, hogy melyik legyen az.
23/23 anonim válasza:
Arrol volt szo, hogy bekoltozes utan kozosen fizettek mindent. Szoval csak attol fugg, mennyi az az annyi? Ha kb. a rezsi fele, akkor teljesen jogos az un. alberleti dij. Szoval mennyit ker pontosan? Ezen van a hangsuly. Azert nezzuk az o reszet. Belead egy rahedli penzt egy hazba, hogy te bekoltozhess. O igy latja. Viszont a haz nem a tied, hanem az oveke.Szoval mennyi penzrol van szo, illetve hany m2 a haz? A baratodtol is ker berleti dijat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!