Miért van az hogy a legtöbb anyós rosszba van a menyével?
Az én családomban sincsenek jó viszonyok feleség- anyós között.
Én jóban vagyok vele, semmi gondunk nem akadt még.
Szinte 100%-os bizonyossággal merem állitani, hogy olyan családokban van hasonló gond, ahol a férj anyuci pici fia, még akkor is ha már családfő. Anyós folyton a családon lóg és mindig mindent jobban tud, beleszól mindenbe.
Ez elég gyakori hiba, emiatt nagyon sok ellenszenv alakul mi meny-anyós között.
Alapvető női tulajdonság, hogy mindig elemezni próbálják ki, mit, miért tesz, és mindig valami sunyi célt sejtenek mögötte. És nem lehet meggyőzni őket, hogy alaptalan a feltételezésük. Minél inkább próbálják meggyőzni a nőt, hogy nincs igaza, annál inkább bebeszéli magának, hogy átvágják, és mégis az van, amit elképzelt. Egy férfi csak legyint rá, bolond lyukból bolond szél fúj, és legfeljebb iszik rá egy korsó sört. Egy másik nő meg ugrik rá, és rögtön megpróbálja megtorolni.
Másik alapvető női tulajdonság, hogy (szerinte) mindig pontosan tudja, hogy kinek, mit hogyan kellene csinálnia. Ha valaki nem bólogat neki, az az ellensége.
Harmadik, az agyába fixen beépített tulajdonság, hogy tökéletesen biztos abban, hogy ő viszont mindig mindent jól csinál. De ha mégsem, az felejtendő, azt soha senki ne merészelje megemlíteni neki. És neki soha, senki meg ne próbálja megmondani, hogy mit és hogyan kellene csinálnia!
De ha mindez nem lenne elég az ellenséges viszonyhoz, ott a szájuk!!
Ez nalunk is igy megy h kedves ferjem draga anyukaja keptelen felfogni a csöpp agyával h felnött a fia.
Allandoan szervezkedik a hatunk mögött.Megkerdezesünk nelkül
Napokra idecuccol hozzank es elvarja h nyalja ki a segget.
Mindenhova cipelni kell,ö itt akar vasarolni ö ott akar vasarolni.
Pont tegnap ugrottam neki mert van 2 jobaratja
es pezzegti nekik h jöjjenek el hozzank par napra.Mert milyen jo lenne
Rohadtul azt hiszi h ö barmit megtehet
Megmondtam neki tegnap nem fogok 2 vad idegen embert pesztralni
etetni itatni es megis mit kepzel h a megkerdezesünk nelkül szervezkedik megint?
persze ilyenkor adja az artatlant
amugy kedves nö,de egyszerüen azt hiszi h a 40 eves fia meg mindig 5 eves,es kötelezö azt csinalni amit anyuci mond,ami anyucinak jo meg kenyelmes
A ferjem sajnos nem veszi eszre igy sok a veszekedes
Szerencsere az en szüleim felnött nökent tekintenek ram
es nagyon büszke vagyok rajuk
sosem telepednek rank es minden apro dolgot megkerdeznek tölünk
ha nemet mondunk nincs belöle semmi harag
tiszteletben tartjak h felnöttem es van sajat eletem
a ferjem anyjarol ez nem mondhato el
Utolso vagyok,
200kmre lakunk anyostol de igy sem könnyebb
ezert van h 1 hetre idejön.
A 2 jobaratjat meg 1 evben 1szer latjuk mikor epp megyünk latogatpba anyoshoz es epp ott vannak
persze az ember megadja a tiszteletet es jot szoktunk beszelgetni velük
es akkor ugy gondolta h jöjjenek el hozzank az anyossal mert milyen jo lenne
mikor megkerdeztem megis hogy gondolta?
azzal jön mert hat milyen jol elbeszelgetünk velünk!
több 100 emberrel joban vagyunk megsem jarunk egymas nyakara bas.ki
Ilyen hülye dolgai vannak.Total ugy kezel minket mint a gyerekeket
sokaig megadtam a tiszteletet neki de mar kezd kinyilni a vicska a zsebembe
de elöbb v utobb ugy helyrerakom h az sem fog erdekelni ha a ferjem kiabrandul belölem.
Ha valaki magatol nem veszi eszre magát igenis ki kell allni ellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!