Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért van az hogy a legtöbb...

Miért van az hogy a legtöbb anyós rosszba van a menyével?

Figyelt kérdés
2018. nov. 7. 08:05
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
64%
Mert egy nő nehezen viseli el a konkurenciát, márpedig a fia partnere annak számít a szemében,
2018. nov. 7. 08:10
 2/39 anonim ***** válasza:
81%
Nálunk mindenki kijön az anyósával.
2018. nov. 7. 08:11
 3/39 anonim ***** válasza:
39%
NINCS a legtöbb anyós rosszban a menyével, csak azon nem tünnek fel, akik kijnnek egymással. Másrészt még a problémás esetekben is a menyek azok, akiknek bajuk van az anyóssal és nem fordítva.
2018. nov. 7. 08:14
 4/39 anonim ***** válasza:
17%
A legtöbb meny van rosszban az anyósával,mert okosabbnak hiszik magukat az idősebbeknél.
2018. nov. 7. 08:20
 5/39 anonim ***** válasza:
81%
Az én ismeretségi körömben mindenki jóban van az anyósával.
2018. nov. 7. 08:59
 6/39 anonim ***** válasza:
81%
A családunkban mindenki jóban van az anyósával, második anyaként kezeli. Szerintem azért alakult ki ez a hamis kép az emberekben- hogy mindenhol anyós-meny háború van- mert a problémásak látványosan intézik a dolgaikat, a normális családok meg nem hirdetik üvöltve hogy "te, én szeretem ám az anyósomat- csak szép csöndben, békésen megvannak.
2018. nov. 7. 09:03
 7/39 anonim ***** válasza:
87%

Én addig voltam rosszban, amíg ellenségnek néztem. Mióta máshogy gondolkodom, jóba vagyunk.

Például: hoz kaját.

Régen: minek hordja ide a főztjét, én is tudok főzni!

Most: köszi mama akkor beteszem hűtőbe és holnap nem kell főzni...

2018. nov. 7. 09:30
 8/39 anonim ***** válasza:
82%
4 anyósjelöltem volt minddel remekül kijöttem csak a tényleges anyósomat nem kedvelem. Mint az emberek között is van olyan hogy csak simán nem szimpatikus valaki, de mivel a férjed anyja nem zárhatod ki az életedből.
2018. nov. 7. 09:31
 9/39 anonim ***** válasza:
88%

Egyrészt a rosszabb kapcsolatokról hallunk sokat, ahogy már mások is írták, rengetegen kijönnek az anyósukkal, nekem speciel anyám helyett anyám.

De persze pszichológiailag magyarázható, hogy sok esetben miért van ütközés. Nyilván van nagyon hozzánőtt az anyós a fiához vagy ha nem, de problémás, másokban hibát kereső ember az egyikük, akkor valószínűleg rossz lesz a kapcsolat. S vannak inkompatibilis emberek is, s ha valaki nem érti meg, hogy a másik teljesen máshogy áll hozzá a dolgokhoz, nem csak az ő saját véleménye lehet az Egy Igaz Út, na az ilyennek is gondjai lesznek a más típusú emberekkel.

2018. nov. 7. 09:47
 10/39 anonim ***** válasza:
86%

Nincs a legtöbb anyós rosszban a menyével, csak ahogy írják, azok az esetek tűnnek fel, ahol háború van.

Vannak emberek, akik szeretnek másokat méricskélni, dominálni, hajlamosak rivalizálni, féltékeny típusok. Az ilyen ha anyós, ha meny viszonylatba kerül, óhatatlanul szítja a feszültséget.

2018. nov. 7. 10:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!