Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Túlreagálom a helyzetet?

Túlreagálom a helyzetet?

Figyelt kérdés
Vettünk párommal egy családi házat, most felújítás zajlik. Ezért anyósomnál lakunk. Fizetünk rezsit , meg a számlák felét, nekem is és páromnak is van egy lánya. Most terhes vagyok, ezért itthon vagyok mert elkezdett kinyílni a méhszájjam. Mosogattam és észre vettem, hogy gyümölcsölé be van téve a mosogató mellé. Kérdeztem reggel, hogy van e itthon erre anyósom nincs. És ott volt 3 liter. A párom lánya csak azt iszik és délután jön. Én nem járok sehová mert feküdnöm kell. Nagyon rosszul esett. Pedig a kaja felét, és a számlák felét mi fizetjük. 100-120 ezret és el van dugva előlem, meg a gyerekem elől.
2018. okt. 5. 09:20
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
82%
Cseszd meg utolsó, mert te mi vagy, bolgár? Amúgy ez nem magyar szokás hanem emberi szokás, minden nemzetben van ilyen mint a kerdező és csaladja.
2018. okt. 6. 08:28
 32/41 A kérdező kommentje:
Tudta, hogy ott van, mert délután elővette a kislánynak. De mikor ment érte, ott ment el 2 bolt mellett, de nem kérdezte meg kell e valami. Mi mindig megkérdezzük. Tilos nála szobába enni, inni, leszid ha meglátja.
2018. okt. 6. 14:24
 33/41 anonim ***** válasza:
91%
Babám ott az albérlet,onnan nem leszel kinézve..
2018. okt. 6. 14:46
 34/41 anonim ***** válasza:
83%
miért nem mész albérletbe? mert így olcsóbb? akkor viszont alkalmazkodj és ne követelőzz.
2018. okt. 6. 15:22
 35/41 anonim ***** válasza:
77%
Úgy panaszkodsz rá, mint kamasz az anyjára. Váljatok le róla és nem lesz gond a gyümilé meg hogy nem hoz semmit a bótbó'.
2018. okt. 6. 21:54
 36/41 anonim ***** válasza:
41%
Miért jöttetek el az elöző lakásból míg a másik nincs kész? Én is voltam terhes 10 munkaviszonnyal a hátam mögött,veszélyeztetett is voltam,majdnem annyi volt a táppénzem mint a fizum,annyi gyümilevet vehettem amennyit akartam,vagy amit megkivántam,saját pénzemből,nem szorultam rá senkiére. Te miért nem veszel magadnak,ha ennyire szereted?
2018. okt. 7. 14:29
 37/41 anonim ***** válasza:
34%
Bocs szóval 10 év munkaviszonnyal.
2018. okt. 7. 14:29
 38/41 anonim ***** válasza:
77%
Ne haragudj de te mit gondolsz? Miért nem vesz a párod annyi gyümölcs levet pl hogy neked is legyen akkor, amikor megkívánod? Lehet elfelejtette hogy oda rakta, vagy lehet direkt nem akart adni tényleg na de nem is az ő feladata téged ellátni elég szívességet tesz nektek azzal hogy ott lakhattok.
2018. okt. 7. 18:24
 39/41 A kérdező kommentje:
Vett párom, egy karton gyümölcslevet, elfogyott egy hét alatt, nem gondoltam, hogy már nincs belőle. Nem azzal van a baj, hanem, hogy 300 forintot, sajnál.
2018. okt. 8. 06:51
 40/41 anonim ***** válasza:
100%
De ha a párod lánya és te is azt iszod, akkor miért nem gondoltad hogy egy karton kevés egy hétre?
2018. okt. 8. 09:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!