Túlreagálom a helyzetet?
Eddig arról volt szó, hogy a párod gyerekének nélkülözhetetlen a gyümölcslé.
Bocs, de ha csepegteted az infókat, akkor minden korábbi válaszunkat adott esetben módosítani kell.
Egyébként a tiszta ügy: külön vásárolni. Legalább az üdítőnél ezt könnyű megoldani. Egyik sarokban a ti italotok, másik sarokban az anyósodéké. Mindenki a magáét veszi és issza (itatja a saját vendégeivel).
Jézusom....hát ez hatalmas probléma.
Komolyan, óvodás vagy? Egy nyomoronc gyümölcslé miatt a neten nyitsz topikot :) Ennyire ne legyél terhes ;)
Meddig laktok még ott? Ha csak pár hónap, akkor bírd ki valahogy.
Amikor én terhes voltam, (vagy szoptattam, diétáztam, stb), a gyümölcslevet megvettem magamnak, és betettem a hálószobánkba egy polcra. (Nekem azért kellett így, mert a férjem két gyereke víz helyett is ezt itta volna, és a 100%-os gyümölcsléből azért nem vehettem kartonszámra, mert nekem kell mondjuk egy nap 3 dl.)
Vedd külön Te is, tedd a hálószobátokba, idd, amikor igényed van rá, nincs ebben semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!