Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Túlreagálom a helyzetet?

Túlreagálom a helyzetet?

Figyelt kérdés
Vettünk párommal egy családi házat, most felújítás zajlik. Ezért anyósomnál lakunk. Fizetünk rezsit , meg a számlák felét, nekem is és páromnak is van egy lánya. Most terhes vagyok, ezért itthon vagyok mert elkezdett kinyílni a méhszájjam. Mosogattam és észre vettem, hogy gyümölcsölé be van téve a mosogató mellé. Kérdeztem reggel, hogy van e itthon erre anyósom nincs. És ott volt 3 liter. A párom lánya csak azt iszik és délután jön. Én nem járok sehová mert feküdnöm kell. Nagyon rosszul esett. Pedig a kaja felét, és a számlák felét mi fizetjük. 100-120 ezret és el van dugva előlem, meg a gyerekem elől.
2018. okt. 5. 09:20
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
Nekem azért fontos, mert enni nem nagyon tudok, hányingerem van. És azt szoktam inni.
2018. okt. 5. 15:10
 12/41 anonim ***** válasza:
66%

Eddig arról volt szó, hogy a párod gyerekének nélkülözhetetlen a gyümölcslé.

Bocs, de ha csepegteted az infókat, akkor minden korábbi válaszunkat adott esetben módosítani kell.

Egyébként a tiszta ügy: külön vásárolni. Legalább az üdítőnél ezt könnyű megoldani. Egyik sarokban a ti italotok, másik sarokban az anyósodéké. Mindenki a magáét veszi és issza (itatja a saját vendégeivel).

2018. okt. 5. 15:21
 13/41 anonim ***** válasza:
7%
Inkább fizetnék albit.. :( rég rossz ha nem vagy családtag a születendő is le lesz nézve nyugi,nálunk fattyu volt.. :(
2018. okt. 5. 15:22
 14/41 anonim ***** válasza:
72%

Jézusom....hát ez hatalmas probléma.

Komolyan, óvodás vagy? Egy nyomoronc gyümölcslé miatt a neten nyitsz topikot :) Ennyire ne legyél terhes ;)

2018. okt. 5. 15:59
 15/41 anonim ***** válasza:
39%
Elöző neked h esne ha 120 rongy után eldugnák előled a gyümölcslevet is,magyaros szarrágás ez.. Mondjuk hiába vesz külön mert az ilyenek azt is elveszik a közösbe.. Ezért nem mentem sohA se haza se anyósékhoz..
2018. okt. 5. 16:04
 16/41 A kérdező kommentje:
Amúgy igen, amit párom vásárol az közös, amit anyósom az az övé meg az unokájáé. Mondtam én, hogy külön vegyünk mindent, általába párom vásárol amit főzök, hétvégén anyósom amit ő főz.
2018. okt. 5. 16:17
 17/41 anonim ***** válasza:
29%
El kell költözni sose leszel ott családtag a közös se lesz unoka..
2018. okt. 5. 16:18
 18/41 anonim ***** válasza:
61%

Meddig laktok még ott? Ha csak pár hónap, akkor bírd ki valahogy.

Amikor én terhes voltam, (vagy szoptattam, diétáztam, stb), a gyümölcslevet megvettem magamnak, és betettem a hálószobánkba egy polcra. (Nekem azért kellett így, mert a férjem két gyereke víz helyett is ezt itta volna, és a 100%-os gyümölcsléből azért nem vehettem kartonszámra, mert nekem kell mondjuk egy nap 3 dl.)

Vedd külön Te is, tedd a hálószobátokba, idd, amikor igényed van rá, nincs ebben semmi.

2018. okt. 5. 16:39
 19/41 A kérdező kommentje:
Ha oda teszem akkor gonosz vagyok. Pedig szerintem nincs szüksége egy gyereknek égész nap azt inni. Főleg, hogy foga sincs már. Az enyém is 2 dl kap, és el van.
2018. okt. 5. 16:44
 20/41 anonim ***** válasza:
51%
Miért nem ittad meg, aztán ha keresi, akkor mond meg neki, hogy reggel mondta, hogy nincs, akkor most mit keres.
2018. okt. 5. 16:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!