Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Túlreagálom a helyzetet?

Túlreagálom a helyzetet?

Figyelt kérdés
Vettünk párommal egy családi házat, most felújítás zajlik. Ezért anyósomnál lakunk. Fizetünk rezsit , meg a számlák felét, nekem is és páromnak is van egy lánya. Most terhes vagyok, ezért itthon vagyok mert elkezdett kinyílni a méhszájjam. Mosogattam és észre vettem, hogy gyümölcsölé be van téve a mosogató mellé. Kérdeztem reggel, hogy van e itthon erre anyósom nincs. És ott volt 3 liter. A párom lánya csak azt iszik és délután jön. Én nem járok sehová mert feküdnöm kell. Nagyon rosszul esett. Pedig a kaja felét, és a számlák felét mi fizetjük. 100-120 ezret és el van dugva előlem, meg a gyerekem elől.
2018. okt. 5. 09:20
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
65%

De ha làttad, hogy van, miért nem ittàl belőle?Mindegy.

Vegyél magadnak, mondd meg, hogy neked erre van szükséged, kegyeskedjenek nem meginni.

2018. okt. 5. 19:04
 22/41 A kérdező kommentje:
Az volt a bajom, hogy ennyire nem nézi, hogy ugyan olyan unokája van a hasamba, mint aki kint van már neki.
2018. okt. 5. 19:20
 23/41 anonim ***** válasza:
70%

Komolyan, irigylem a problémádat kérdező. -.-

Veszel magadnak gyümölcslevet, ruháid közé a szekrénybe elrejted, stikában iszol. Te gyermeked, párod gyermeke, szomszéd Józsi bácsi gyermeke nem tud róla. Problem solved.

2018. okt. 5. 19:30
 24/41 anonim ***** válasza:
50%

Istenem, felnőtt nők vergődnek egy kibszott pohár narancslén......halljátok magatojat néhányan, hogy ez mennyire szánalmas és infantilis?

Kedves kérdező! Ha anyósod sajnálná, nem a mosogató mellé "dugta" volna.

2018. okt. 5. 19:30
 25/41 anonim ***** válasza:
48%
Az anyós sztorikkal van tele a net, holott ilyen sárkánymenyek is vannak, ha ezt nem személyesen olvasom, nem hiszem el hogy ilyen van.
2018. okt. 5. 19:34
 26/41 anonim ***** válasza:
89%

Nekem csak az felfoghatatlan, hogy nem egy lottó 5-ösről van szó, hanem egy gyümölcsléről!

Vegyetek többet, aztàn lesz mindenkinek.

2018. okt. 5. 19:41
 27/41 anonim ***** válasza:
90%
Nevetséges az egész sztori. Pont mint anno a babakekszes apuka meg a húsos-csontos sógornő. Ugyanilyen szánalom.com kérdések voltak, a kerdezők 5 évesként hisztiztek egy babakeksz meg pár csirke farhát miatt, olyan híresek lettek hogy évekig linkelgették egymásnak a gyakorizók, mint legnagyobb sztorikat :)
2018. okt. 5. 19:52
 28/41 anonim ***** válasza:
39%
utsó párat belinkelhetnél :D
2018. okt. 5. 20:59
 29/41 anonim ***** válasza:
48%

"Az volt a bajom, hogy ennyire nem nézi, hogy ugyan olyan unokája van a hasamba, mint aki kint van már neki."

Majd ha megszületik és ő kéri, nyilván neki is vesz majd gyümölcslevet. Különben simán lehet, hogy elfelejtette, hogy van, az is lehet, hogy reggel óta vette, pont mert kérdezted...

2018. okt. 6. 00:32
 30/41 anonim ***** válasza:
4%
Szép magyar családok,egy nyelet gyümölcslén rugoztok,meg fém kazettába kell zárni a pénzeteket otthon,le se tagadhatjátok h magyarok vagytok..
2018. okt. 6. 00:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!