Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tehetnék, ha a párom...

Mit tehetnék, ha a párom családjának női ága nem fogad el?

Figyelt kérdés

Párommal egy váratlanul jött munkanélküliség miatt a szüleihez kellett költöznünk már a kapcsolatunk elején. Eleinte semmi gond nem volt, de mostmár egyre inkább azt érezteti velem az édesanyja, hogy én nem vagyok elég jó, mint nő, sem mint a fia párja. Ez nagyon rosszul esik, mivel én egyke vagyok és csak a szüleimmel éltem, most pedig egy háromgyerekes családba kerültem be, ahol a nagyszülők és a huga barátja nélkül is 6an vagyunk, és utálom, ha figyelnek, hogy mit csinálok, illetve, hogy hogyan. Ami persze itt elkerülhetetlen. Sajnos párom édesanyja úgy veszi ezt le, hogy lusta vagyok, persze van benne igazság, hiszen nem sok mindent csinálok, de nem is igazán tudtam eddig, hogy mit hogyan kell. Emellett viszont csak félek, hogy valamit nem jól csinálok, és nem akarok előttük hibázni. A legrosszabb, hogy már állandóan ideges vagyok, mert tudom, hogy úgyis lesz valami, ami nem jó, ami miatt nem leszek elég jó szerintök a páromnak, persze csak a ddig, amig nem leszek olyan, amit ő akar. Viszont akkor már nem az leszek, akibe a párom beleszeretett és ezt el is mondtam neki. Viszont az édesanyjának nem tudom, hogyan mondhatnám el ezt.

Köszönöm, hogy ha elolvastad és segitesz! :)

2018. szept. 7. 22:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
82%
Eltartanak, és még ki is szolgálnak, ha jól értem, hiszen saját bevallásod szerint sem csinálsz sok mindent otthon, mit vársz? "Eleinte semmi gond nem volt"-írod. Szerintem mostanra fogyott el a türelmük. Keress munkát, és ne vendégnek érezd magad, hanem járulj hozzá a házimunkához is.
2018. szept. 8. 10:19
 12/14 anonim ***** válasza:
52%
Ne költözz idegen családhoz. Nem várhatod el, hogy körbenyalják a seggedet, és neked sem élvezet az ő seggük.
2018. szept. 8. 14:07
 13/14 anonim ***** válasza:
49%
En se neznek jo szemmel egy olyan not a fiam melle, aki a sajat bevallasa szerint is lusta es nem sok mindent csinal. Nem kell nagy martirkodas itt "jaj meg akarnak valtoztatni", hanem fel kell kapni a porszivot meg el kell inditani a mosast meg havi egyszer atvallalni a nagy takaritast, es maris jobb szemmel fognak rad nezni, es nem kell majd pontyogni, hogy meg akarnak valtoztatni, mert a lustasagodon kivul valoszinuleg pont le se szrjak a szemelyiseged melysegeit. Ha meg valamit rosszul csinalsz, akkor majd megmutatjak, kijavitjak elmagyarazzak. Es figyelem, ezek miatt sem kell a hisztike.
2018. szept. 8. 14:26
 14/14 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem ha meg csinálnál valamit, az sem segítene a helyzeten. Ha alapból nem kedvel, akkor nem sokat segítene. Bár azt javasolnám azért tegyél valamit, magad miatt. Én is laktam anyóséknál. Adtunk be pénzt és csináltam a házi munkát. De így sem voltam jó soha! Pedig én nagyobb rendet tartottam anyóséktól... mindig felsöpörtem, fürdőt takarítottam, elmosogattam, wc-t is én tartottam tisztán, ők egyátalán nem foglalkoztak azzal végképp. De mindegy volt, mert egyszer azzal jöttek nekem, hogy én miben lehetnék fáradt hiszen semmit sem csinálok, bezzeg anyósom! Mennyit dolgozik... Micsoda? Akkor elsoroltam mi mindent nem csinálok! Akkor jött az, hogy hát nem úgy értettem... Ja persze nem úgy...

Költözzetek el szerintem! Ott ha nem csinálsz semmit se szól senki! Neked is jobb lesz!

2018. szept. 8. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!