Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tegyek szerintetek? Hogy...

Mit tegyek szerintetek? Hogy értessem meg vele, hogy a fia már nem gyerek?

Figyelt kérdés
A párom anyja, ahányszor elmegyünk néhány napra eljön a lakásunkba, kérdezés nélkül és kitakarít. Kidobja azokat a holmikat, amik szerinte nem szükségesek. Például az édességeket, mert úgy gondolja, attól majd betegek leszünk. Persze ilyenkor hálásnak kell lennem. Engem nagyon felidegesít ezzel, már kértem, hogy ezt fejezze be. Csak én reagálom túl?

2018. aug. 20. 16:15
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%

Itt nem az anyós nem fogja fel, hogy a fia nem gyerek, hanem a fia is úgy tekint saját magára. Emellett az anyós-após-párod az egy család, te meg csak vagy minden jogosultság nélkül.

A pároddal kell tisztázni, hogy vagy veled él, vagy a szülökkel, és adöntéstöl függöen vagy zárat cserélni, vagy neked elköltözni!

2018. aug. 21. 07:45
 32/39 anonim ***** válasza:
92%

Mi a tökömnek van kulcsa?

Zárat cserélnék és kész, ő kulcsát odaadnám, tudod ki rohangálna hozzá ilyen helyzetben.

Párom egy nyámnyila, gratula hozzá

2018. aug. 21. 08:32
 33/39 anonim ***** válasza:
20%

Úgy sejtem, hogy a lakás vagy a kérdező párjáé vagy a kérdező szüleié. Ha legalább 51%-ban a tiéd lenne a lakás, Kérdező, akkor valószínűleg nem lenne ilyen bátor anyóspajtás. És akkor meg is mondhatnád, hogy anyós márpedig nem kap kulcsot.

Én azt javaslom inkább szokj meg, minthogy megszökj. Végülis nem ez a legnagyobb tragédia a világon. Ha majd egyszer feldobja a bakancsot anyós, utána már te dirigálsz. Mert ilyen bárányka pasi mellett úgyis te fogsz irányítani. Ami nem rossz dolog, minden úgy lesz majd, ahogy te akarod. Csak ki kell várni, ami lehet, hogy elég hosszú idő lesz.

2018. aug. 21. 17:22
 34/39 anonim ***** válasza:
Úgy értem, hogy a lakás vagy a Kérdező párjáé, vagy annak szüleié.
2018. aug. 21. 17:23
 35/39 anonim ***** válasza:
Te mióta tűrüd el magad mellett ezt a xarfaxú, anyám asszony katonát, már bocsánat? Én 1 hét után új albérlet után néztem volna, e nélkül a muki nélkül, persze, vagy egy ideig barátnőnél csöveznék. Bármi jobb ennél, komolyan. Maximum a híd alatt nem.
2018. aug. 21. 20:40
 36/39 anonim ***** válasza:
29%
Nem rossz az ilyen pasi, aki engedelmeskedik a nőnek! Én szeretem az ilyeneket, hiszen az van így, amit én akarok. Csak sajnos ki kell várni, amíg felnő annyira, hogy nem a mamának engedelmeskedik, hanem a párjának. Vagy mikor már nem lesz anyós.
2018. aug. 21. 22:54
 37/39 anonim ***** válasza:
100%
Én a páromban keresnèm elsődlegesen a problémát, ha szerinte ez normális. Ha ez őt nem zavarja, akkor semmi de semmi keresnivalónk egymás mellett. Az, hogy anyós hülye, az egy dolog és nem egyedi eset. Az, hogy a kedves idióta párod szerint az rendben van, az egy másik dolog. Őszintèn gratulálok hozzá. Tudjátok ezt a témakört tulajdonkèppen törölni kéne a francba. Mert nem az anyóssal van a fő probléma, hisz nem kell mindenkinek mindent megengedni. A legnagyobb gond a kedves párotokkal van...
2018. aug. 22. 16:42
 38/39 anonim ***** válasza:
0%
Sajnálom, de ti totálisan életképtelenek vagytok. Még a pasiddal se mtudod ezt megbeszélni...
2018. aug. 29. 10:10
 39/39 anonim ***** válasza:
78%

Azért a kérdező nem életképtelen! Ő már szólt a párjának, aki szerint ez így rendben van. Mivel nem a kérdezőé a lakás, így nincs sok beleszólása a dolgokba. Akkor lenne, ha közös gyerekei lennének a párjával, de addig nincs, még ha feleség is lenne, akkor sem lenne nagyon szava. A feleség státusz még kevés ehhez.

A pasi valóban egy életképtelen csecsszopó, a mama meg képtelen a fiacskája nélkül élni.

2018. aug. 31. 21:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!