Mit tegyek szerintetek? Hogy értessem meg vele, hogy a fia már nem gyerek?
Kérdező, E betűvel kezdődik anyósod keresztneve?
17 voltam.
17-es nem,
miért a tiéd Edina volt? :D
mivel ismered a témát, meddig szomorított, van valami bevált módszered?
kedves kérdező! én megmondanám a páromnak, hogy vagy zárat cserélünk és nem kap kulcsot anyósom, vagy én megyek. ebből még később is baj lehet, ha gyerek lesz már. nem hiányzik az, hogy napi szinten ott járkáljon és pakoljon, kidobja a tápszert, mert az nem egészséges, szoptasd hiába nincs tejed... vagy a bébiételt mert az sem egészséges, főzz neki. még ha egyébként heti 7ből 7x főzöl is neki külön, néha vészhelyzetre jól jöhet a bébiétel, vagy kaptátok, akármi. meg kitudja mibe nyúl még bele amit nem tudsz.
én jóba vagyok anyával, anyósommal, eszükbe sem jut, hogy benyúljanak a szekrénybe, még a hűtőbe sem, ha mondom hogy vegyék ki az üdítőt! kulcsot nem kaptak, de még csak a kaputelefon kódját sem tudják, pedig anya elég gyakran jár hozzánk. egyedül akkor kapnak kulcsot (a sajátomat, vagy a páromét, nem külön kulcsot), amikor nem vagyunk itthon és valamit hoznak amit kértünk.
ha nálad nem játszik a fent említett zárcsere, vagy szakítás: pakolj anyósodnál, dobáld ki a nem tetsző kajákat. primitív dolog, de talán ebből ért majd.
A párom apjával is beszéltem a helyzetről, ő sem kifogásolja.
Egyértelmű segítségként tekint rá, mint ahogy az ő anyja anno segített a feleségének a háztartásban
Egyikőtök szánalmasabb, mint a másik, komolyan.
Nevetséges... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!