Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tegyek szerintetek? Hogy...

Mit tegyek szerintetek? Hogy értessem meg vele, hogy a fia már nem gyerek?

Figyelt kérdés
A párom anyja, ahányszor elmegyünk néhány napra eljön a lakásunkba, kérdezés nélkül és kitakarít. Kidobja azokat a holmikat, amik szerinte nem szükségesek. Például az édességeket, mert úgy gondolja, attól majd betegek leszünk. Persze ilyenkor hálásnak kell lennem. Engem nagyon felidegesít ezzel, már kértem, hogy ezt fejezze be. Csak én reagálom túl?

2018. aug. 20. 16:15
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
95%
Ja és hogy ti ezt hagyjátok
2018. aug. 20. 16:45
 12/39 Oozy válasza:
82%
Ha elmentek, ne hagyjatok otthon ilyesmit vagy dugd el, vidd magaddal. :) Biztos hogy csak a csoki a probléma?
2018. aug. 20. 16:46
 13/39 anonim ***** válasza:
94%

Ha nektek is van kulcsotok az ő lakásához, a távollétében

pakold ki a kedvenc ételeit.

2018. aug. 20. 16:47
 14/39 anonim ***** válasza:
94%

Minek kell neki kulcs?

Én 65 éves vagyok, de eddig egyetlen egyszer sem volt "vészhelyzet", amikor bárkinek is be kellett volna mennei a lakásomba!

Ha meg tényleg komoly lenne, akkor mire elökerítik, akinél van a plusz kulcs, addigra már késö lenne.

2018. aug. 20. 16:51
 15/39 anonim ***** válasza:
94%
Jarj at hozza es dobalj ki mindent, amit egeszsegtelennek itelsz.
2018. aug. 20. 16:55
 16/39 anonim ***** válasza:
88%
Csokit dugd máshova, ha nincs otthon pakolj te is a lakásába, dobálj ki ezt azt. Ha kifogásolja, értetlenkedj, hogy ő is ezt csinálja nálatok, azt hitted ez rendben van.
2018. aug. 20. 16:56
 17/39 anonim ***** válasza:
94%

Huuu exem anyja ugyanezt csinálta? Nem lehet hogy exemmel jöttél össze? :) :)

Viccet félre téve, ha mi elmentünk otthonról nyaralni, ö is mindig átjött, takarított, mosott, lecserélte az àgynemüt, elpakolta a cuccaimat (volt hogy 2 napig kerestem a hajvasalómat), a konyhában pedig mindig átpakolta a szekrényekben a cuccokat. Sosem értettem hogy miért csinálja, nem ő élt ott hanem mi.

Neki is azért volt kulcsa mert 5 percnyire lakott, és hàt na, legyen kulcsa.

Exem mondjuk minden ilyen takarítás után leüvöltötte a fejét, de sosem használt a büdös vén szipirtyónak. Mindig átjött és mindig rendezkedett. Igazából akkor is ha otthon voltunk. Épp hogy belépett az ajtón, rögtön elkezdett pakolàszni. Konyharuhákat áthelyezte, tàrgyakat a szekrényeken megigazította stb. És exem is mindig mondta neki hogy ne rendezkedjen, de sosem hatott semmi. Az ilyenek soha semmiböl sem tanulnak, mert hát ők "csak jószándékból teszik, segíteni akarnak".

Én annak a híve vagyok, hogy az életre a pàrodat választod, nem a családját, a párod a fontos, de ilyen anyós mellett nem lehet soha nyugton az ember.

2018. aug. 20. 17:05
 18/39 A kérdező kommentje:

17-es XD,

reméljük, hogy nem

Amúgy megmondtam neki, hogy több ilyen segítségből nem kérek.

2018. aug. 20. 17:21
 19/39 acelsziv ***** válasza:
100%
A párod még gyerek ha simán elnézi ezt az anyjának és nem küldi el a fenébe.
2018. aug. 20. 17:25
 20/39 A kérdező kommentje:

én is így látom, a baj, hogy gyerekként is kezeli

Ezt is már nemegyszer megemlítettem neki, hogy nem normális és be kéne fejezni, mert csak árt vele.

2018. aug. 20. 17:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!