Mit tegyek szerintetek? Hogy értessem meg vele, hogy a fia már nem gyerek?
Ha nektek is van kulcsotok az ő lakásához, a távollétében
pakold ki a kedvenc ételeit.
Minek kell neki kulcs?
Én 65 éves vagyok, de eddig egyetlen egyszer sem volt "vészhelyzet", amikor bárkinek is be kellett volna mennei a lakásomba!
Ha meg tényleg komoly lenne, akkor mire elökerítik, akinél van a plusz kulcs, addigra már késö lenne.
Huuu exem anyja ugyanezt csinálta? Nem lehet hogy exemmel jöttél össze? :) :)
Viccet félre téve, ha mi elmentünk otthonról nyaralni, ö is mindig átjött, takarított, mosott, lecserélte az àgynemüt, elpakolta a cuccaimat (volt hogy 2 napig kerestem a hajvasalómat), a konyhában pedig mindig átpakolta a szekrényekben a cuccokat. Sosem értettem hogy miért csinálja, nem ő élt ott hanem mi.
Neki is azért volt kulcsa mert 5 percnyire lakott, és hàt na, legyen kulcsa.
Exem mondjuk minden ilyen takarítás után leüvöltötte a fejét, de sosem használt a büdös vén szipirtyónak. Mindig átjött és mindig rendezkedett. Igazából akkor is ha otthon voltunk. Épp hogy belépett az ajtón, rögtön elkezdett pakolàszni. Konyharuhákat áthelyezte, tàrgyakat a szekrényeken megigazította stb. És exem is mindig mondta neki hogy ne rendezkedjen, de sosem hatott semmi. Az ilyenek soha semmiböl sem tanulnak, mert hát ők "csak jószándékból teszik, segíteni akarnak".
Én annak a híve vagyok, hogy az életre a pàrodat választod, nem a családját, a párod a fontos, de ilyen anyós mellett nem lehet soha nyugton az ember.
17-es XD,
reméljük, hogy nem
Amúgy megmondtam neki, hogy több ilyen segítségből nem kérek.
én is így látom, a baj, hogy gyerekként is kezeli
Ezt is már nemegyszer megemlítettem neki, hogy nem normális és be kéne fejezni, mert csak árt vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!