Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Haragudnátok ezért?

Haragudnátok ezért?

Figyelt kérdés

Anyósom süteményt adott a kislányomnak, aki tíz hónapos lesz.

Én annyit tettem, hogy jeleztem ezt a férjemnek, és ő intézi a dolgot. Ő is jól ki van kelve magából.

Ti is így reagálnátok?

2018. aug. 14. 13:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
57%
Nem haragudnék, nyilván nem akart semmi rosszat, mégis csak az unokájáról van szó. Mielőtt elkezdesz elméleteket gyártani higy veled stúrt ki, hidd el nem. Talán csak elfelejtette vagy úgy gondolta ez a kicsi nem árt neki.
2018. aug. 14. 16:51
 12/16 anonim ***** válasza:
59%

Jajj istenem, te is az a típus vagy, aki azt hiszi, csak neki van babócája, megóvjuk mindentől, majd én megmondom...

Hidd el ennél sokkal nagyobb traumák fogják érni a gyereked, minthogy kap egy szelet sütit. Semmi katasztrófa nem történt, lazíts kicsit, nagyon merev vagy😁

A "jeleztem a férjemnek" meg egy vicc..

2018. aug. 14. 20:43
 13/16 anonim ***** válasza:
60%

Az én fiam 10 hónaposan palacsintát evett.

Semmi baja nem lesz a gyereknek egy kis sütitől.

2018. aug. 14. 21:15
 14/16 anonim ***** válasza:
59%

Nagyban függ a körülményektől is. Milyen süti volt? Mekkora szelet? Én is azon a véleményen vagyok, hogy a felnőtt szervezetnek sincs szüksége süteményre valójában, de egy 10 hónaposnak pláne nincs. Nyilván mindenből nem lehet száműzni a cukrot az utolsó szemig, de egy cukorból, tojásból és lisztből álló süti azért más téma.

Elmondom nálunk mi a helyzet. Én az első perctől kifejezetten megmondtam, hogy a tudtom nélkül nem adhat a gyereknek süteményt. Természetesen nem egy szülinapi tortáról beszélünk, hanem arról, hogy hopp, nem kéred az uzsonnát? Tessék itt egy fél tepsi sütemény... Mivel anyósom egyértelműen súlyosan cukorfüggő, és a fiait is azzá tette. Az én férjem egy nap egyszer eszik rendes ételt, ebédre. Azon kívül nem tudnál beletömni egy szelet szalámis kenyeret, vagy bármit. Süteményt eszik a többi étkezés alkalmával, és nem péksütiről beszélek! Azon csodálkozom, hogy még nem lett beteg. Szóval ha rajta múlna, biztos, hogy az unokáját is sütivel tömné, és mint tudjuk a gyerekek hamar rákapnak az édességre, aztán eső után köpönyeg.

2018. aug. 17. 13:05
 15/16 anonim ***** válasza:
80%
Nem haragudnek, bár azert ha tudta, hogy nem adtok cukrosat neki, akkor zavarna a dolog és megegyszer világosan elmondanám neki: "No zucker!"
2018. aug. 20. 20:21
 16/16 anonim ***** válasza:
59%

szerintem nem is ott van a hangsúly, hogy lesz-e baja a gyereknek, vagy sem. nyilván nem fog belehalni egy szelet sütibe egy majdnem egy éves gyerek, ezt biztosan anyuka is tudja. és igen is igaza van, hogy próbálja egészséges életmódra nevelni a gyereket, ezt még most teheti meg. kislányom másfél éves, nincs az az édesség mennyiség amit meg ne bírna enni. de akkor is szabályozom neki, mert mikor egy pár hétre nagymamámra voltam bízva, én akkor palacsintát palacsintával ettem, mert hát gyerekként mindig azt kértem és melyik nagyi ne csinálná meg az unoka kedvéért. akkor én úgy meghíztam, hogy azóta se tudtam soha lefogyni, onnantól mindig is kövér voltam, és itt ma már nem 4-5 kiló fölöslegről beszélek. nem azt mondom, h csak ő tehet róla, de akkor is elindított egy úton.

szóval kérdező, igen én is haragudnék, bár a fejét azért nem venném le, de onnantól minden alkalommal, mikor ott hagyom, nyomatékosan megmondanám neki, hogy ne adjon.

2018. aug. 20. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!