Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Haragudnátok ezért?

Haragudnátok ezért?

Figyelt kérdés

Anyósom süteményt adott a kislányomnak, aki tíz hónapos lesz.

Én annyit tettem, hogy jeleztem ezt a férjemnek, és ő intézi a dolgot. Ő is jól ki van kelve magából.

Ti is így reagálnátok?

2018. aug. 14. 13:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
81%

Milyen sütit? Egy joghurtos vagy túrós, tojás mentes kevertet én is odaadok a lányomnak, meg egy sima kelt tésztát is, amiben nincs olyan, amit nem ehet még. A cukrot jelölted meg a címkéknél. Csak ez zavar? Volt benne újdonság a gyerek számára?

Mennyire ismeri anyós, hogy hol tartotok a hozzátáplálásban? Figyelembe vette, h pl tehet még sütve sem ehet?

2018. aug. 14. 13:11
 2/16 anonim ***** válasza:
69%

A körülményektől függ, hogy haragudnék-e, pl. tudta-e az anyós, hogy nem szabadna ilyesmit adnia, és miért nem? Tudod, amikor ők gyereket neveltek, még kevesebb volt a tudományos háttere annak, hogy mit ehet és nem ehet a baba, illetve mikortól, lehet egyszerűen tudatlanságból adta, ha nem beszéltetek vele erről soha.

Ha beszéltetek erről, nyomatékosan értésére adtátok, és ennek ellenére adta, akkor igen, haragudnék.

2018. aug. 14. 13:22
 3/16 anonim ***** válasza:
91%
Nem haragudnék érte, max hazavárna, magam szólnék az anyósomnak, hogy anyuka, ezért meg azért nem szeretném, hiyg sütit adjon a Katikanak.
2018. aug. 14. 13:22
 4/16 anonim ***** válasza:
84%
Nem haragudnék. Ha zavarna, akkor csak szólnék, hogy nem szokott sütit enni, és ha lehet, ő se adjon neki.
2018. aug. 14. 13:25
 5/16 anonim ***** válasza:
92%
Ha 4 hónapos lenne haragudnék, ha 10 nem. Ha még ellene vagyok hogy sütit egyen, megmondanám neki, hogy legyen kedves kérdezzen megy mielőtt a megbeszéltektől eltérő ételt ad neki. Értem (vagyis feltételezem) hogy az van benned, hogy milyen jogon eteti más a te gyereked miközben te vagy anyja stb. de ezek azok az elvek, amiken kicsit lazítani kéne, mert hamar be fogsz golyózni ahogy nő a gyereked és egyre több ingert kap.
2018. aug. 14. 13:29
 6/16 anonim ***** válasza:
65%

Úristen, miért haragudnék? Gondolom jót akart tenni, nem hiszem hogy szándékosan ártani akarna a kicsinek. Ez egy szelet süti, miért kell ebből ennyi mindent kihozni? Tudod mennyi minden fogja még érni azz a szerencsétlen kisbabát? Az meg tényleg szánalmas, hogy a férjed mögé bújsz. “Jeleztem ezt a férjemnek”

Vicc.

2018. aug. 14. 14:26
 7/16 anonim ***** válasza:
47%

Dehogy haragudnék. Egy 10 hónapos már nagyon sok mindent ehet, ha csak nem olyan étellel etette ami nincs bevezetve és magas az allergia kockázata nem haragudnék. Szépen szólnék, hogy nem szokott enni ilyesmit a gyerek.

Bár egy kis sütitől nem lesz baja.

2018. aug. 14. 15:17
 8/16 anonim ***** válasza:
65%

Kedves Erzsike/Gizike, megkérlek, hogy a közeljövőben ne adj a 9 hónapos gyerekünknek semmit enni addig, amíg nem egyeztetsz velem vagy a férjemmel.

Köszönöm, Erzsike/Gizike.

2018. aug. 14. 15:18
 9/16 anonim ***** válasza:
83%

Na ha meg azt irta volna,hogy szolt erte a mamanak akkor meg jonnetek azzal,hogy a ferje anyja neki kene intezni:D

Egyebkent engem azert megviselt volna ha az elveimmel,akaratommal szemben csinal valamit anyospajti..

2018. aug. 14. 15:52
 10/16 A kérdező kommentje:

Ez érdekes, mert pár kérdéssel lejjebb kipsztottatok egy nőt, hogy mit pattog az anyósának, miért nem a férje intézi el.

Ilyen emberek válasza nem is kell.

Amúgy nem adunk a babának cukrosat, és ezt minden családtag nagyon jól tudja.

2018. aug. 14. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!